發新話題

有冇人試過老虎買野中伏?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 13:02 發表

鋼身匣變咗膠身匣,仲鬆好多,要貼膠紙頂實佢……
請問C兄,呢隻是否AEG槍用的匣嗎?
如果係,我估佢一定係俾D大陸匣你.

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 13:02 發表

鋼身匣變咗膠身匣,仲鬆好多,要貼膠紙頂實佢……
如果係co2匣,咁佢無可能換左你的,
因co2MP5,只有SRX獨家生產.

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-12-2021 13:10 發表

請問C兄,呢隻是否AEG槍用的匣嗎?
如果係,我估佢一定係俾D大陸匣你.
係AEG…在下以後都唔會再去佢哋個網買嘢、各位請小心!無話可說………

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-12-2021 13:16 發表

如果係co2匣,咁佢無可能換左你的,
因co2MP5,只有SRX獨家生產.
以後都唔會再去個網買嘢,咁樣做生意,已列入黑名單!各位師兄小心!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 13:24 發表

以後都唔會再去個網買嘢,咁樣做生意,已列入黑名單!各位師兄小心!
今日先上佢個網買特價貨,買3件不同種類玩具,
諗住一次過選果3樣野才結算,點知係唔得ge.

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-12-2021 13:40 發表

今日先上佢個網買特價貨,買3件不同種類玩具,
諗住一次過選果3樣野才結算,點知係唔得ge.
可以,但要自取為上策…!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 13:42 發表

可以,但要自取為上策…!
我係'一手交錢,一手交貨 '的die hard份子.
從不相信網購, 俾錢先,後送貨.尤其是外國網購.
佢唔寄貨俾你,物主話寄失左,或有貨不對版,都唔知點追討.

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-12-2021 14:08 發表

我係'一手交錢,一手交貨 '的die hard份子.
從不相信網購, 俾錢先,後送貨.尤其是外國網購.
佢唔寄貨俾你,物主話寄失左,或有貨不對版,都唔知點追討.
總之對佢失望!以後唔會再上佢個網買嘢…

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 14:25 發表

總之對佢失望!以後唔會再上佢個網買野…
C兄,你果支SRX MP5 PDW AEG玩具槍係佢度買?

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-12-2021 11:16 發表

C兄,你果支SRX MP5 PDW AEG玩具槍係佢度買?
係呀……台灣果支GBB 又冇晒聲氣,咁我又想要收藏用所以咪幫襯佢囉…點知會攪成咁?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 14:25 發表

總之對佢失望!以後唔會再上佢個網買野…
之前我都有咁諗法,但都係做唔到.
我覺得只有一個辦法才可做到.
就係從此...退坑..不再接觸玩具槍.

我係佢哋買野都係放假順便去佢果度自取,即場檢查。因為我以前係紅狐狸買aug送貨到屋企,就中過招,個upper receiver槽位有好多凹凸紋,我又唔想抬支野過去嘈,最後都係只好接受。
上網買嘢可以就現場取貨,特別係d出咗好耐或者周圍都斷貨的貨品,你收到的好大機會係人地唔要的。

引用:
原帖由 Maxman2 於 6-12-2021 18:31 發表
我係佢哋買野都係放假順便去佢果度自取,即場檢查。因為我以前係紅狐狸買aug送貨到屋企,就中過招,個upper receiver槽位有好多凹凸紋,我又唔想抬支野過去嘈,最後都係只好接受。
上網買嘢可以就現場取 ...
師兄你咁講攪到我都有啲驚……!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 13:21 發表

係AEG…在下以後都唔會再去佢哋個網買嘢、各位請小心!無話可說………
Aeg夾換走co2夾? 呢個年代仲會發生呢種事搏咩

引用:
原帖由 gainax 於 7-12-2021 13:10 發表

Aeg夾換走co2夾? 呢個年代仲會發生呢種事搏咩
樓主買果支係AEG玩具槍;不是co2玩具槍.

發新話題