發新話題

[VFC] VFC SR 25 GBB

VFC SR 25 GBB

請問本人對VFC SR 25 GBB 有興趣, 只作收藏,不會落場打,有沒有comments? Thank you!

祝好運
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=158290
引用:
原帖由 七點六二 於 3-11-2021 18:03 發表
請問本人對VFC SR 25 GBB 有興趣, 只作收藏,不會落場打,有沒有comments? Thank you!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 3-11-2021 19:15 發表
祝好運
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=158290
請問有乜原因呀?

新款ECC無問題

我直情改埋做ACC

附件

SR25 ACC 2.jpg (159.44 KB)

3-11-2021 21:41

SR25 ACC 2.jpg

引用:
原帖由 48191 於 3-11-2021 19:15 發表
祝好運
都幾大鑊………!

我就玩m110
原裝最緊要上返緊d螺絲

附件

4-11-2021 06:05

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-11-2021 06:05 發表
我就玩m110
原裝最緊要上返緊d螺絲
師兄呢支槍好靚喎…

保養勤啲應該問題不大,最怕你玩完唔Check唔抹啫。
引用:
原帖由 七點六二 於 3-11-2021 22:42 發表

都幾大鑊………!
究竟世界上還有神嗎?

舊啲VFC 真係幾煩

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-11-2021 06:05 發表
我就玩m110
原裝最緊要上返緊d螺絲
以唔落場打Game,觀賞為主,間中在家玩一兩匣,呢支的確值得買入.

唔落場打game ok 既

落場打game 就唔好啦, sr25 ecc 同 m110 都係鑄身

見過d 人上身斷後pin 位, 下身尾通前面既位成舊斷
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 4-11-2021 14:51 發表
唔落場打game ok 既

落場打game 就唔好啦, sr25 ecc 同 m110 都係鑄身

見過d 人上身斷後pin 位, 下身尾通前面既位成舊斷
都係放棄……!謝各方師兄意見!Thank you!

引用:
原帖由 七點六二 於 4-11-2021 16:37 發表

都係放棄……!謝各方師兄意見!Thank you!
如果你係買Mk11 Mod0果隻Sr25 鍛身黎 放心玩

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-11-2021 17:35 發表

如果你係買Mk11 Mod0果隻Sr25 鍛身黎 放心玩
都唔知邊度有得賣………!

引用:
原帖由 七點六二 於 4-11-2021 21:09 發表

都唔知邊度有得賣………!
全新應該冇啦, mk11mod 0 停左產

不過t2 間唔中有人放, 如果想要, 可以留意下
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題