56 1234
發新話題

旺角槍街買嘢要留神 黑店慎入

旺角槍街買嘢要留神 黑店慎入

事源到旺角槍街一間地産鋪隔鄰間店買狗, 本打算係收藏用,
檢查時見槍身有小小花痕, 問老闆有無第二支, 就話重有飾櫃一支,於是睇下,
見無事就要飾櫃支, 之後返到屋企就發現係之前花了那支, 應該係個店員在我比錢時話去入汽換了,
而且返到去屋企試玩時, 唔知邊處重跌了支小鐵支出來, 因為見操作重未見有異常所以就無打算返去,
因為相信返去都唔會認數, 溫馨提示各位師兄去呢間買狗真係要小心, 慎入啊!

回覆 1# 的帖子

依間真係賊店嚟,通行最賊,可免則免。

引用:
原帖由 albion 於 5-11-2021 21:58 發表
事源到旺角槍街一間地産鋪隔鄰間店買狗, 本打算係收藏用,
檢查時見槍身有小小花痕, 問老闆有無第二支, 就話重有飾櫃一支,於是睇下,
見無事就要飾櫃支, 之後返到屋企就發現係之前花了那支, 應該係個店員在我 ...
唉!唔通真係..萬能的金錢..可以使一個英雄變狗熊.
利申:在呢間店舖,我都中過一次招. 當日仲係老闆娘招呼我tim.
    從此對佢另眼相看了.

依間野..次次入去望下野...(唔知係咪真係咁岩我撞正....咁岩次次都會有人係到同佢理論.

e 間野要小心d 價錢牌

佢好鐘意貼特價上去, 但特價完貴過好多鋪頭
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 6-11-2021 13:13 發表
e 間野要小心d 價錢牌

佢好鐘意貼特價上去, 但特價完貴過好多鋪頭
又多一間唔會入去…

是否之前, 面書有位妹妹仔店員Cosplay賣槍搞到好似賣春個間?
BTW, 樓主可以影相上來看看有什麼解救!

引用:
原帖由 Ang123456 於 6-11-2021 05:52 PM 發表
是否之前, 面書有位妹妹仔店員Cosplay賣槍搞到好似賣春個間?
妹妹?可能老過你。扎鐵佬有句說話:耆英扮童黨。

回覆 8# 的帖子

不懂欣賞這些賣槍似賣春的相片!
不過都係宣傳手法之一, 引D麻甩入去幫襯!

呢間野好多花生食咁
馬記教狂熱信徒

見佢成日有特價 都唔知有鑊
上年特價買左枝ghk akm

但想知樓主枝野咩問題 我本身都槍有槍見特價想買

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-11-2021 08:06 發表
見佢成日有特價 都唔知有鑊
上年特價買左枝ghk akm

但想知樓主枝野咩問題 我本身都槍有槍見特價想買
佢特價啲嘢可能都有伏, 賣時就千叮萬囑唔好試開, 以為好緊張啲貨, 但賣比我嗰支就係花咗, 重有嘢跌出嚟,
真係平嘢都係無好, 今次當買個教訓, 唔會再幫嚫, 師兄自己小心啦!!

引用:
原帖由 Ang123456 於 6-11-2021 17:52 發表
你應該講緊B字頭個間?

一間地産鋪隔鄰間店
可以使一個英雄變狗熊
B? I don't think so!
引用:
原帖由 selvaria 於 7-11-2021 11:53 發表

你應該講緊B字頭個間?

引用:
原帖由 selvaria 於 7-11-2021 11:53 發表

你應該講緊B字頭個間?
師兄落到廣華街就見到, 絕對唔係B!!
其實行開嗰邊都知, 有師兄都講得好明啦!

56 1234
發新話題