發新話題

旺角槍街買嘢要留神 黑店慎入

呢間個老闆娘對客的態度極之惡劣,所以都唔會幫襯佢。
加上佢賣的貨,又不算獨特,又不算平。同埋佢間舖逢紅日都休息,平日又早收(八點已經拉閘),已經無意欲入去。

回覆 16# 的帖子

認同!
以前 (未搬時) 還好, 現在問下有關產品資料都西口西面!
買支紅點, 試鏡時問下有關紅點問題, 西口西面到呢!
有時入店看東西, 聽到闆娘串D客, 超勁!

引用:
原帖由 selvaria 於 7-11-2021 11:53 發表

你應該講緊B字頭個間?
B字頭只有裝修同員工制服黑,其他方面完全冇野,貨品出門前都負足責任。

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-11-2021 15:46 發表

B字頭只有裝修同員工制服黑,其他方面完全冇野,貨品出門前都負足責任。
如果我冇理解錯B店都係賣服務既 而價格亦會相應反映返

依啲渣滓最緊要開名,等多啲人小心。
***Heroin Arms***

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 7-11-2021 16:21 發表
依啲渣滓最緊要開名,等多啲人小心。
***Heroin Arms***
https://media.istockphoto.com/ph ... icture-id1070991076
***英雄會***

引用:
原帖由 albion 於 7-11-2021 12:13 發表

師兄落到廣華街就見到, 絕對唔係B!!
其實行開嗰邊都知, 有師兄都講得好明啦!
事關我印象中只有B字頭個間先有人COSPLAY 學生妹...
地產鋪多數都唔會入...又迫,,問乜冇乜都..冇入好耐了....
如果個間野玩COSPLAY.....

呢間係咪好多人都叫 "靚姐" 果間 ?

心諗有幾靚, 有班人一見個收銀係女就做厹

仲有位不知在賣什麼的令女店員!

附件

8-11-2021 03:51

引用:
原帖由 Ang123456 於 8-11-2021 03:51 發表
賣槍唔洗攪咁多嘢………!

間野D女.好似係咪大陸人黎? 見佢D音都唔係好正..

引用:
原帖由 Ang123456 於 8-11-2021 03:51 發表 [img]http://www.wargamehk.com/cgf/images/common/back.gif[img]
講還講唔好貼相!!

話時話,果D商家;為左賺多果1百幾十,
殺鷄取卵而影響聲譽,是否值得嗎?

板主麻煩刪除相片,我編輯不能刪除,謝謝。

口音正不正不是重點,都係打份工揾食!
生意角度上,只不過該店宣傳手法略為不同。

引用:
原帖由 Ang123456 於 8-11-2021 03:51 發表
呢張圖片,我覺得又幾好睇.

發新話題