發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 18:30 發表

舊代係陽極金 後期轉左cerakote
舊代陽極個支真係冇得頂,轉些啦曲就冇陽極個d金屬味唔會中意

呢支應該係陽極?,

另一支d色水係泥色是些啦曲?

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 22:40 發表
呢支應該係陽極?,
應該陽極
配scar L 好靚仔
無記錯arma2 定amra3都有呢個setting

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 23:45 發表

應該陽極
配scar L 好靚仔
無記錯arma2 定amra3都有呢個setting
呢隻靚仔到冇得頂了,落416a5沙金色都好靚,不過好少見有人放,可遇不可求

玩具ACOG之前買過兩支,成日要裝到好後先睇得晒,而家果D會唔會好D

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 12:10 發表

師兄呢隻是不是正面有 qr code marking個隻?
係既話似係d兄個隻咁就正 ,我買呢隻冇rmr比有rmr平幾百,如果有rmr版本 marking正d咁要買多隻玩了
而家平呢隻留返落場
正是,最近'T易玩具 '有C兄放.

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 22:40 發表
呢支應該係陽極?,
堅...正!

發現新大陸
竟然有出隻超像真 acog,比我隻更像真,d marking好似完全正確有冇師兄睇下marking有冇錯

原來仲有rmr同凸耳版,呢隻一定要入支收藏

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 00:45 發表
發現新大陸
竟然有出隻超像真 acog,比我隻更像真,d marking好似完全正確有冇師兄睇下marking有冇錯
呢隻似樣了 係邊買到?
係個mount小小分別

想要ta11sdo突字版

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 02:42 發表

呢隻似樣了 係邊買到?
係個mount小小分別

想要ta11sdo突字版
呢個牌子好似叫  "醫"VOLUTION "豬"EAR(自己改返英文 )
我估土布有,我托人幫我訂左隻,唔知呢個牌子仲有冇其他鏡? 我見仲有m150字,

終於搵到支像真靚仔又實用既acog落場,玩軍版m4同 m16a4有鏡用喇

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 03:14 發表

呢個牌子好似叫  "醫"VOLUTION "豬"EAR(自己改返英文 )
我估土布有,我托人幫我訂左隻,唔知呢個牌子仲有冇其他鏡? 我見仲有m150字,
終於搵到支像真靚仔又實用既acog落場,玩軍版m4同 m16a4有鏡用喇 ...
哦eg
佢話黎緊有atacr 1-8 f1 fde
Atacr之前有sig tango6 但hW又出 可能同一個source

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 03:52 發表

哦eg
佢話黎緊有atacr 1-8 f1 fde
Atacr之前有sig tango6 但hW又出 可能同一個source
可能間野重造d marking上色再推出?我訂呢隻冇死錯啦? 佢仲有其他野,ta11個支係味已有出凸字版?印象中靚姐度有放出來

話說今次死火,為左呢支鏡真係要買多支m4裝上去。。。

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 04:14 發表

可能間野重造d marking上色再推出?我訂呢隻冇死錯啦? 佢仲有其他野,ta11個支係味已有出凸字版?印象中靚姐度有放出來
話說今次死火,為左呢支鏡真係要買多支m4裝上去。。。
呢隻字都似
係有耳仔既後期版後

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 04:51 發表

呢隻字都似
係有耳仔既後期版後
佢有分 2020ver,唔知2020新ver係咪刻字更加細同似, 不過又唔見有冇耳版
買新ver穩陣,我開post呢支係冇耳再唔係拆過去互換,相信係同一個模

發新話題