發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-12-2021 13:51 發表

果兩間野呢兩年好進取 知道玩家係會比錢買高仿
Razon hd2, tango6, atacr 1-8 f1
呢d都係socom呢兩年出個list有既野
而家唔知會唔會有高仿m2紅點?玩黑鷹 ro727或 723都要用
雖然真品唔算貴,只係如果有真品真係唔捨得落場hi花撞崩,特別鏡面一中彈就
高仿品真係食中 wargame玩造型班玩家條水,玩兵仔仲爭支peq15, 而家有冇話邊隻最仿真

引用:
原帖由 watergap69 於 3-12-2021 22:57 發表
謝告知
客氣師兄,有好野大家都要互相分享

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:01 發表

而家唔知會唔會有高仿m2紅點?玩黑鷹 ro727或 723都要用
雖然真品唔算貴,只係如果有真品真係唔捨得落場hi花撞崩,特別鏡面一中彈就
高仿品真係食中 wargame玩造型班玩家條水,玩兵仔仲爭支peq15, 而家有 ...
深刻marking果隻算係market上最好 唔會震死 180rmb
應該同廠出左隻m4 comp 我用左6年係gbb 仲未死

要挑既話 佢個深刻太深 真野好淺

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:01 發表

高仿品真係食中 wargame玩造型班玩家條水,玩兵仔仲爭支peq15, 而家有 ...
Peq黎講 15冇出高仿
但la5b就出左 玻纖身 仿真function ir照明,ir高功率laser ~2300hkd
但香港應該冇晒貨 要挑既話個掣用錯左la5c
我想要普通15咋

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-12-2021 00:04 發表

深刻marking果隻算係market上最好 唔會震死 180rmb
應該同廠出左隻m4 comp 我用左6年係gbb 仲未死

要挑既話 佢個深刻太深 真野好淺
咁平有得諗,但問題係仲未有廠出A2身比 mws

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-12-2021 00:07 發表

Peq黎講 15冇出高仿
但la5b就出左 玻纖身 仿真function ir照明,ir高功率laser ~2300hkd
但香港應該冇晒貨 要挑既話個掣用錯左la5c
我想要普通15咋
我都係只想要泥色高仿15,功能我冇所謂因都用唔到夜視個度,
最緊要外型夠真色水啱,電盒都冇所謂

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:18 發表

我都係只想要泥色高仿15,功能我冇所謂因都用唔到夜視個度,
最緊要外型夠真色水啱,電盒都冇所謂
佢個身係好似 但又冇得散賣
兵仔都有用dbal既 但要睇睇咩版本 軍方叫peq15a

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-12-2021 00:44 發表

佢個身係好似 但又冇得散賣
兵仔都有用dbal既 但要睇睇咩版本 軍方叫peq15a
Peq15冇高仿遲下唯有買支肯定火頂住先,
我發覺槍街好似冇 mws用14.5吋鋼管,唔通要買返 wa改落去
頭先收工又是忽痕諗起有鏡冇槍用不如入支m4玩下, 本來打算貴d買支g香港V2試下,不過成條槍街都冇 14.5吋版本 ,冇辦法咁就入返馬記砌支鋼版, 話說馬記槍身些啦曲依然保持高水準,

只係其他件就比較似玩具feel老實講真係唔及g香港全鋼咁有質感,但錢可以解決所有問題 ,試過下新槍真係100分爽,始終都係馬記爽度先滿足到我,認命又科水

引用:

我加上有師兄都試過,紅點鏡物鏡兩蕉以下顏射乜事都冇。

引用:
原帖由 RCOOH 於 4-12-2021 20:03 發表

我加上有師兄都試過,紅點鏡物鏡兩蕉以下顏射乜事都冇。
Copy都咁頂得? 咁可以放心
姐係砌bhd ro727爭個A2身,希望新年前有廠出,而家收集一下 mws啲鋼件先
爬左好多文,話mws內件補品好多都衰過原裝越改得多越多問題,搞到本身諗住散砌
始終都係要買支馬記爛邊件改邊件先有把握改得好

更新一下情況,
有多一支ta31又砌一樣 m4軍版好似悶左d,有多一份a2前後節一於上 m16a4
應該買齊本體要既件等放假就開工

話說真係好少有一米長槍盒,咁啱先搵到個,師兄你地點樣裝好支m16成米長既槍?我見鋁盒又好正,你地會簡膠定鋁槍盒?有冇平靚正推薦

引用:
原帖由 gainax 於 5-12-2021 23:59 發表
更新一下情況,
有多一支ta31又砌一樣 m4軍版好似悶左d,有多一份a2前後節一於上 m16a4
應該買齊本體要既件等放假就開工
話說真係好少有一米長槍盒,咁啱先搵到個,師兄你地點樣裝好支m16成米長 ...
買隻ca箱 但好重好大隻

可惜仲未有3連發kit同身

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-12-2021 02:45 發表

買隻ca箱 但好重好大隻

可惜仲未有3連發kit同身
而家買左呢隻都唔錯可以背上身,不過最正個d箱係cut海綿有輪可以拉個d遲下開post問下
M16a4我都係玩下造型算,唔執著刻字同 3連發,如果馬記都有 3連發咁更好

引用:
原帖由 gainax 於 6-12-2021 12:09 發表

而家買左呢隻都唔錯可以背上身,不過最正個d箱係cut海綿有輪可以拉個d遲下開post問下
M16a4我都係玩下造型算,唔執著刻字同 3連發,如果馬記都有 3連發咁更好
89式有3連 唔知有冇機會落ar呢
咁多年黎除左比wa果套都好似未有其他ar系統有了

V出2stage trigger, 如果有得揀我想要三連多d

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-12-2021 12:16 發表

89式有3連 唔知有冇機會落ar呢
咁多年黎除左比wa果套都好似未有其他ar系統有了

V出2stage trigger, 如果有得揀我想要三連多d
我覺得馬記再出ar系列唔再用m4身炒冷飯,就係416出既時候了
3連發太冷門係89式國民槍先咁落本出,佢肯出支 m16a2 3連發就冇得頂,
未來馬記必定出416,之後416c同 m27iar出現機會都唔細,然後ak會出ak74系列
Ak家族都炒完冷飯我估就會到scar, 次世袋 m4, 416, scar必定會gbb化,
到呢d都出哂咁就真係唔知會出乜系列了,我最想要馬記 z系統g36k,
膠身唔洗換身,多左日本製造刻字都可以模型方法填左佢上色,而家玩住 m4, m16先,要砌外觀鋼件化都大出血

發新話題