發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 23:46 發表

馬記槍特別呢支M4GBB,啲補品短短幾年真係多到好痴線
一堆CNC身416身都好似有2,3間出,同一隻M4原裝樣身幾間鍛造...

照咁計真係好唔公平偏哂馬記到,諗諗下其實M4好似仲有同為日本設計支K&J、KF ...
以AK同AR計我就唔會玩馬記

我個人覺得玩得仿真型號GBB就追像真,馬記的確開箱性能好我唔反對,歸功佢先天性能向設計,但亦因佢呢個設計,俾幾多錢玩佢都唔會像真,以而家想搞支靚仔m16a1,搞下搞下都近五位數落樓,咁我不如玩返蛇或DNA好過,我自己都有用DNA落場性能一d都唔差,而且幾個牌子搞完性能係咪差咁遠?我估90分同80分分別吧

好啦,實有人同我講性能,下場用槍我最多係用改長AAP01,又平又易改又輕,夠性能向未?

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 00:14 發表

比我感覺假設當馬記氣化,彈道、穩定性、rof爽度全部係100%, 其他牌子都可以做到80
落場需求只係60己經足夠既話,即係同砌電腦打機一樣,超過建議配備己經足夠暢順打機,再勁既配備就係更加順畫面更靚(即為gbb世界 ...
我就土地問題,玩唔到咁多

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-11-2021 23:34 發表

今時今日acog已經outdated
Lpvo當道 而之前既仿hd2同黎緊既tango6, atacr 1-6
睇落都好唔錯 亦係socom潮野

但我都收藏左兩枝ta31
而家買玩情懷

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-11-2021 15:23 發表

依家美軍兵仔仲用緊其實
我玩2010左右兵仔 所以都有收埋兩枝
都係,不過我純粹喜愛2000年左右事物,因為細個就係咁入坑同上CGF
引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 16:19 發表

唔知點解咁多年睇過咁多槍款,個人係鐘情舊一代設計既外型,即係416同 m4,我中意m4,
m4入面又好多配搭,硬係中意三角西呢d古代野 真係情懷黎,以前有套太陽淚,我是傳奇 同swat 支 m4就係三角西,比以前 ...
同好同好,我最後都係玩返舊AR
引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 16:04 發表

其實我大部份槍都係砌完試好就入返原裝盒放床下底,或櫃頂先有位放,
常玩既多數一兩支放係電腦附近,我都想好似有d師兄有位整個靚牆架放槍擺晒出黎
執好包好我放衣櫃....

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 21:44 發表

師兄放床下底不如五舊水我平平地同你收左佢啦
講笑,其實綠光纖同紅色有乜分別
發唔同色光

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2021 09:12 發表

原來是咁的,多數見都係紅光纖,綠色都幾特別
我支TA唔記得幾多係橙黃

玩具ACOG之前買過兩支,成日要裝到好後先睇得晒,而家果D會唔會好D

發新話題