26 12
發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

佢個laser marking應該用返qr code版
同埋個reticle bdc太長了
其他對比起當年 已經好似了

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 01:13 發表

係,正面d marking唔係好啱,其他地方算好好
其實師兄知唔知下面張相係乜版本?冇 qr code又唔係凸耳新版
我既理解 先有‘qr code,w/o耳仔’ 再到‘we code,w/耳仔’

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 07:50 發表

冇乜考究過呢d發覺以前賣晒m4而家有鏡冇槍裝
m4而家係味新野得馬記豬香港同v記?見到而家台灣d槍加哂價,但靚姐迷 mk18竟然3k有找咁平?
定掉多d錢4千幾入豬香港算始終氣化好d?馬記 m4我己經砌左一支外觀 ...
我本身現左we sys 10年咁濟
近一兩年覺得夠鐘要轉下
買主流都係v,g,馬
馬我擁有過 打係好打 但個感覺滿足唔到
V我就收左枝鍛fsp 本身想拎黎收藏 但打起上黎又滿足到我
4、5k已經唔洗再換咩身 鋼bolt 鋼件
G想試 但未有機會買黎玩 個身比較醜 亦只有貴價加rare身換

黎緊想搞枝mk18 都想收枝鍛m4黎緊
唯一諗緊係前節用咩hop up系統
手頭有套mk18v2前節 又有諗zparts 11.5 dd鋼管加v v2輪式hop up
但唔sure mk18 mod1 有冇用11.5 見比較多都係dd10.5同colt10.3

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 14:22 發表

仲有想講如果入豬香港M4改其他牌子一樣係軍版M4身好似r@,唔建議,因佢原裝身最 fit打出黎最爽,
要改身不如玩馬記,Angelgun 啲cnc m4身真係幾靚有得諗,再唔係就入隻鍛身而家馬記都有鍛
麻煩係唔知 ...
Ghk v2 d字仲係好麻麻
V記mk18 2019/2020謎d字好靚仔
有少少邊 有壓既感覺

可惜鍛版唔係壓字 亦無白身買返黎壓

Gp都有鍛身比Mws 好似都幾好咁
最唔公平既係點解馬記咁多鍛身 仲要唔貴

引用:
原帖由 Dave 於 14-11-2021 10:36 發表

https://serving.photos.photobox. ... 9b7e6a6afe75b670b1f ...
最少2015前gbb新手問買邊間我唔太夠膽答
依家答Mws實無死錯人

引用:
原帖由 gtoray 於 14-11-2021 21:46 發表
咁多年終於有支似樣既replica, 可惜太遲了
今時今日acog已經outdated
Lpvo當道 而之前既仿hd2同黎緊既tango6, atacr 1-6
睇落都好唔錯 亦係socom潮野

但我都收藏左兩枝ta31

引用:
原帖由 里安 於 15-11-2021 14:17 發表

而家買玩情懷
依家美軍兵仔仲用緊其實
我玩2010左右兵仔 所以都有收埋兩枝

玩具同真既 最易分既位係個reticle

附件

16-11-2021 04:01

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2021 09:18 發表

其實冇真既都未必知鏡瞄準係點,而家唔知會唔會有人拎高仿當真賣呃人
記得以前有個高人用垃圾呃鬼佬
點會無啊
見過最好笑有人拎國產cctv pvs14呃鬼佬 成交數唔細

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 10:02 發表

最後點? 應該追唔返,外國網上二手交易冇得面交睇貨,真係只有講信用
張相都知有事既 佢有影個image
標係digital pvs14 $1000鎂
咁佢又冇講錯 買左只怪猴禽屎遮眼

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 12:18 發表

記得acog仲有隻沙金色都係好靚,襯 scar好正
舊代係陽極金 後期轉左cerakote

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 22:40 發表
呢支應該係陽極?,
另一支d色水係泥色是些啦曲?
應該陽極
配scar L 好靚仔
無記錯arma2 定amra3都有呢個setting

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 00:45 發表
發現新大陸
竟然有出隻超像真 acog,比我隻更像真,d marking好似完全正確有冇師兄睇下marking有冇錯
呢隻似樣了 係邊買到?
係個mount小小分別

想要ta11sdo突字版

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 03:14 發表

呢個牌子好似叫  "醫"VOLUTION "豬"EAR(自己改返英文 )
我估土布有,我托人幫我訂左隻,唔知呢個牌子仲有冇其他鏡? 我見仲有m150字,
終於搵到支像真靚仔又實用既acog落場,玩軍版m4同 m16a4有鏡用喇 ...
哦eg
佢話黎緊有atacr 1-8 f1 fde
Atacr之前有sig tango6 但hW又出 可能同一個source

26 12
發新話題