發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-11-2021 04:01 發表
玩具同真既 最易分既位係個reticle
其實冇真既都未必知鏡瞄準係點,而家唔知會唔會有人拎高仿當真賣呃人
記得以前有個高人用垃圾呃鬼佬

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-11-2021 16:52 發表

點會無啊
見過最好笑有人拎國產cctv pvs14呃鬼佬 成交數唔細
最後點? 應該追唔返,外國網上二手交易冇得面交睇貨,真係只有講信用

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-11-2021 11:06 發表
之後出埋隻上面有RMR孭仔鏡,仲正!
師兄呢隻是不是正面有 qr code marking個隻?
係既話似係d兄個隻咁就正 ,我買呢隻冇rmr比有rmr平幾百,如果有rmr版本 marking正d咁要買多隻玩了
而家平呢隻留返落場

引用:
原帖由 hendry9881 於 17-11-2021 10:32 發表

綠光纖reticle point係綠色
記得acog仲有隻沙金色都係好靚,襯 scar好正

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 18:29 發表

張相都知有事既 佢有影個image
標係digital pvs14 $1000鎂
咁佢又冇講錯 買左只怪猴禽屎遮眼
冇玩呢味野如果做到高仿好易中伏 ,最近買左隻我們xm177手托
佢做得幾似民用版質感連隔熱片都有,我估 dma個d膠托同鋁尾托話係民版可能唔少人信

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 18:30 發表

舊代係陽極金 後期轉左cerakote
舊代陽極個支真係冇得頂,轉些啦曲就冇陽極個d金屬味唔會中意

呢支應該係陽極?,

另一支d色水係泥色是些啦曲?

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 23:45 發表

應該陽極
配scar L 好靚仔
無記錯arma2 定amra3都有呢個setting
呢隻靚仔到冇得頂了,落416a5沙金色都好靚,不過好少見有人放,可遇不可求

發現新大陸
竟然有出隻超像真 acog,比我隻更像真,d marking好似完全正確有冇師兄睇下marking有冇錯

原來仲有rmr同凸耳版,呢隻一定要入支收藏

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 02:42 發表

呢隻似樣了 係邊買到?
係個mount小小分別

想要ta11sdo突字版
呢個牌子好似叫  "醫"VOLUTION "豬"EAR(自己改返英文 )
我估土布有,我托人幫我訂左隻,唔知呢個牌子仲有冇其他鏡? 我見仲有m150字,

終於搵到支像真靚仔又實用既acog落場,玩軍版m4同 m16a4有鏡用喇

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 03:52 發表

哦eg
佢話黎緊有atacr 1-8 f1 fde
Atacr之前有sig tango6 但hW又出 可能同一個source
可能間野重造d marking上色再推出?我訂呢隻冇死錯啦? 佢仲有其他野,ta11個支係味已有出凸字版?印象中靚姐度有放出來

話說今次死火,為左呢支鏡真係要買多支m4裝上去。。。

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2021 04:51 發表

呢隻字都似
係有耳仔既後期版後
佢有分 2020ver,唔知2020新ver係咪刻字更加細同似, 不過又唔見有冇耳版
買新ver穩陣,我開post呢支係冇耳再唔係拆過去互換,相信係同一個模

貴版 ta31終於收到,比我感覺真係好正
順便再分享一下

個盒同之前見街個d唔同,有rmr同普通版

內容都差唔多,係包埋遮光罩加分

一拎上手支鏡外觀只可以講真係物超所值,
質感同刻字copy中近乎完美,己經有95%真品 feel可以呃到人

裝埋罩更加有型,係差個快拆橋就100分了,快拆橋遲d另買

總結,第一頁個支都己經幾正,呢隻貴版有哂真marking真係絕對值得買支收藏或落場,
中意 acog又想經濟買支玩造型,貴版值得入手 而家真係要買多支 m4裝上去

引用:
原帖由 watergap69 於 3-12-2021 00:46 發表
師兄,可方便告知那裡有售及要使多小銀兩呢?
因我也想買支比我支M4及M16使用
謝謝
之前D兄都提過土布有,我呢支冇rmr930+30運+幾十代訂費,
可能有再平定點就唔知了,唔係貴費事格價買到心頭好就好 ,有分刻字m150同 rcom4同民版字,同又有耳仔和冇耳仔上唔到rmr版,睇自己喜好就掂,其實我第一頁支冇qr code版行仔正價賣 7條紅魚,訂呢支先10魚唔貴幾多個人認為值得

發新話題