發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

引用:
原帖由 Maxman2 於 21-12-2021 13:13 發表

正wow,classic 款外型我反而覺得科幻d,等我執個位,返貨入返支先
我尋日羅上手已經正!有買親手!

引用:
原帖由 七點六二 於 21-12-2021 14:39 發表

我尋日羅上手已經正!有買親手!
個槍身特別靚仔,遲下有$換套鋼前節同槍身鋼小零件,質感拍得住大蛇
遲幾日我到支鋼管再分享下,唔改槍身同內件咁砌埋單唔會好貴,但外觀己經非常正收藏把玩一流

引用:
原帖由 gainax 於 21-12-2021 16:40 發表

個槍身特別靚仔,遲下有$換套鋼前節同槍身鋼小零件,質感拍得住大蛇
遲幾日我到支鋼管再分享下,唔改槍身同內件咁砌埋單唔會好貴,但外觀己經非常正收藏把玩一流
其實在下昨天拎支classic 黎睇,都幾乎想買,不過好在我要魚骨版所以忍手!

引用:
原帖由 七點六二 於 21-12-2021 17:20 發表

其實在下昨天拎支classic 黎睇,都幾乎想買,不過好在我要魚骨版所以忍手!
膠托版最平啱改外觀,ras魚骨版好似比膠手托版貴2百,不過唔改外觀呢支多條骨比較抵玩
Dd骨版最靚,中意dd骨必入同時亦最貴4K或多d左右

引用:
原帖由 gainax 於 21-12-2021 20:51 發表

膠托版最平啱改外觀,ras魚骨版好似比膠手托版貴2百,不過唔改外觀呢支多條骨比較抵玩
Dd骨版最靚,中意dd骨必入同時亦最貴4K或多d左右
所以如果有心砌,買膠托版最慳錢!

今日到步…個ACOG 未到,用住個冇marking 暫時頂住先………

附件

30-12-2021 18:58

30-12-2021 18:58

引用:
原帖由 七點六二 於 30-12-2021 18:58 發表
今日到步…個ACOG 未到,用住個冇marking 暫時頂住先………
簡單就是美,弓起樓主入到心頭好

引用:
原帖由 gainax 於 30-12-2021 20:39 發表

簡單就是美,弓起樓主入到心頭好
我見到你支M16A4 都心郁郁………!

引用:
原帖由 七點六二 於 31-12-2021 07:34 發表

我見到你支M16A4 都心郁郁………!
M16a4係正,硬托同長管有步槍味道,裝支 acog加支肯定火己經靚仔實用

加埋個acog 再影過!

附件

31-12-2021 17:15

引用:
原帖由 七點六二 於 31-12-2021 17:15 發表
加埋個acog 再影過!
上左支靚仔Acog即時靚仔哂 樓主可以裝返原裝個後準星唔洗哂左,
同埋想更加“踢的高“可以裝個快拆 acog鏡橋,
Copy有arms同LaRue都係幾型仔之選

引用:
原帖由 gainax 於 31-12-2021 21:28 發表

上左支靚仔Acog即時靚仔哂 樓主可以裝返原裝個後準星唔洗哂左,
同埋想更加“踢的高“可以裝個快拆 acog鏡橋,
Copy有arms同LaRue都係幾型仔之選
又洗一畢?要儲下啲彈藥先………!

引用:
原帖由 七點六二 於 31-12-2021 23:32 發表

又洗一畢?要儲下啲彈藥先………!
槍街行仔賣大陸野好似有只係百幾蚊,我覺得快拆好睇過原裝個個我而家2支 acog都改左

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 08:05 發表

槍街行仔賣大陸野好似有只係百幾蚊,我覺得快拆好睇過原裝個個我而家2支 acog都改左
有冇相睇睇?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 15:07 發表

有冇相睇睇?
上 google打
ARMS 19 Low Dual throw lever QD Mount
larue tactical lt 100
呢 2隻可以參考一下相片

發新話題