發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

槍街有呢隻復刻,我覺得唔錯
引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 17:45 發表

上 google打
ARMS 19 Low Dual throw lever QD Mount
larue tactical lt 100
呢 2隻可以參考一下相片

引用:
原帖由 里安 於 1-1-2022 17:50 發表
槍街有呢隻復刻,我覺得唔錯

Thank you 師兄!今個星期去睇

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 18:07 發表

Thank you 師兄!今個星期去睇
唔係相中呢隻
LaRue Tactical ACOG Mount QD LT 100
呢個名應該最準

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 18:11 發表

唔係相中呢隻
LaRue Tactical ACOG Mount QD LT 100
呢個名應該最準
Ok thank you! 不過在下又訂咗支TOKYO MARUI M4A1 CARBINE (ZET SYSTEM) GBBR - CERAKOTE COATING,今個星期四到!

附件

1-1-2022 18:48

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 18:48 發表

Ok thank you! 不過在下又訂咗支TOKYO MARUI M4A1 CARBINE (ZET SYSTEM) GBBR - CERAKOTE COATING,今個星期四到!
請問現在價錢係幾多呢?感謝

引用:
原帖由 3904gary 於 1-1-2022 19:25 發表

三千幾………到

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 18:48 發表

師兄咁快又砌多支?
不過m4真係好易砌上癮,我而家個支都改埋arms快拆橋,加返後西同雙面選擇掣
仲有支m203都係留返比支m16a1 or a2用

引用:
原帖由 3904gary 於 1-1-2022 19:25 發表

粟米筒版最平我最近買30條紅衫魚有找可吉多2寸魚蛋
14.5吋Ras同cqbr應該貴多 2~3條紅衫魚
Dd 骨mk18見過最平可以去到 40張魚只係好快賣哂
馬記野日圓平佢就唔會貴,以前日圓貴個d年代可以好貴

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 22:38 發表

師兄咁快又砌多支?
不過m4真係好易砌上癮,我而家個支都改埋arms快拆橋,加返後西同雙面選擇掣
仲有支m203都係留返比支m16a1 or a2用
支MWS 太毒了………! 玩過一定死係馬記手上!

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 22:55 發表

粟米筒版最平我最近買30條紅衫魚有找可吉多2寸魚蛋
14.5吋Ras同cqbr應該貴多 2~3條紅衫魚
Dd 骨mk18見過最平可以去到 40張魚只係好快賣哂
馬記野日圓平佢就唔會貴,以前日圓貴個d年代可以好貴
又毒人去砌槍?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 23:15 發表

又毒人去砌槍?
砌槍砌開頭好易傳染

引用:
原帖由 gainax 於 2-1-2022 00:17 發表

砌槍砌開頭好易傳染
師兄有冇啲相貼出嚟毒下人?

我換出黎個原裝MTR16 trigger box係平雞……唔岩老學校用添。

仲有MTR16既尾托、拉柄、grip同bolt lock片,唔知有冇人收呢?

引用:
原帖由 七點六二 於 2-1-2022 08:53 發表

師兄有冇啲相貼出嚟毒下人?
我發覺裝左雙面選擇掣都幾型又有功能,但3舊水有d貴又想 m16a4都裝埋
如果仲買到 m203qd短版 colt marking就型哂,m4, m16加左m203霸氣出哂黎

引用:
原帖由 gainax 於 5-1-2022 23:09 發表

我發覺裝左雙面選擇掣都幾型又有功能,但3舊水有d貴又想 m16a4都裝埋
如果仲買到 m203qd短版 colt marking就型哂,m4, m16加左m203霸氣出哂黎
我明天買M4回來,諗

發新話題