發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

想請教下師兄們,佢寫的real gas blow back 同其他 blow back 係埋勁好多?

引用:
原帖由 Maxman2 於 20-12-2021 09:49 發表
想請教下師兄們,佢寫的real gas blow back 同其他 blow back 係埋勁好多?
謝謝師兄們分享心得,扣連發不軟皮,真係好正wo,搞到我都心思思

想問下師兄們這支野係埋有classic 版本?(有提把和粟米筒)

引用:
原帖由 七點六二 於 21-12-2021 13:07 發表

有呀,昨天問過,剩低一支,自己拎過,簡直完美!
正wow,classic 款外型我反而覺得科幻d,等我執個位,返貨入返支先

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 18:48 發表

Ok thank you! 不過在下又訂咗支TOKYO MARUI M4A1 CARBINE (ZET SYSTEM) GBBR - CERAKOTE COATING,今個星期四到!
嘩正,期待師兄開箱分享

請問甘多位師兄,這支馬記M4有冇一個短啲的版本,小弟找不到一個合適的空間存放但又想感受一下佢的real gas blowback

引用:
原帖由 gainax 於 14-1-2022 19:12 發表

馬記m4 gbb 有 cqbr 同 mk18夠晒短,唔夠短仲有好多件可以改
止痕之選
謝謝師兄解答,等小弟上網睇睇

引用:
原帖由 reniless 於 16-1-2022 18:26 發表
唔係講掃興話,我吃喝玩樂玩左十幾年,最掃興就係玩玩具槍,整個槍街整個生態圈就是怪雞。
我由衣物鞋履飲飲食食相機音響手表旅遊油車電車物業投資樣樣都玩,唯獨最掃興就係玩具槍,槍街想再賺我一毫子真係發夢。
師兄為何感到掃興? 小弟反而因玩氣槍而了解到火控機械之間的巧妙配合,每每買一支新氣槍打開了解一番後,如發現新大陸一樣

發新話題