29 12
發新話題

[認真] 祝大家聖誕快樂

祝大家聖誕快樂

祝大家聖誕快樂,身體健康………

附件

24-12-2021 18:22

Merry Christmas !!~

究竟世界上還有神嗎?

回覆 3# 的帖子

快樂

引用:
原帖由 48191 於 24-12-2021 21:54 發表
嘩大佬,呢啲相係今晚會令人起唔到頭喎!

正所謂「家有一老,如有一寶」,
俾夠你五倍寶物,疏乎也!

玩笑而已。
Merry Christmas ,七兄。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 24-12-2021 23:04 發表
正所謂「家有一老,如有一寶」,
俾夠你五倍寶物,疏乎也!

玩笑而已。
Merry Christmas ,七兄。
我又買咗呢支………

附件

24-12-2021 23:18

消失的子彈
引用:
原帖由 七點六二 於 24-12-2021 23:18 發表

我又買咗呢支………
究竟世界上還有神嗎?

回覆 3# 的帖子

我就將此相send給全公司最鹹條老淫蟲,並告訴他五位金花「妹妹」祝你merry X mas   ,

引用:
原帖由 mouselkm 於 25-12-2021 01:34 發表
  我就將此相send給全公司最鹹條老淫蟲,並告訴他五位金花「妹妹」祝你merry X mas   ,
睇完要入急症室………!

回覆 10# 的帖子

這幾位和他年紀差不多,可能直接做wallpaper,如果心臟病發我只好 r.i.p  

引用:
原帖由 mouselkm 於 25-12-2021 02:07 發表
這幾位和他年紀差不多,可能直接做wallpaper,如果心臟病發我只好 r.i.p  
佢部電腦應該冇人會用…如果做wallpaper 的話………!

引用:
原帖由 48191 於 24-12-2021 21:54 發表
本來都好happy下,但見到呢張圖...

相信C兄們見到果五位聖誕老人,情緒都有D??反應.
小弟不才,在網上找到比較睇左開心D的聖誕女人圖片.
希望C兄們的情緒,無咁大反應.謝謝!

回覆 14# 的帖子

係咁 (^▽^

29 12
發新話題