發新話題

舊地重遊 - 從最大槍舖變成冷清地牢

當年真係幾正

引用:
原帖由 gtoray 於 28-12-2021 12:16 發表
原本以為呢度可以取代廣華街……
而家連廣華街都好似危危乎

引用:
原帖由 gainax 於 28-12-2021 14:14 發表
E何 b真係我最喜愛槍店,有地鋪有網站,地鋪大地址唔算遠又乜野都有咁濟
間中又有折大家買野happy,班員工又好禮貌,執左好可惜

最近買野多左,感覺jjarmy都唔錯,有 e何 b影子 feel, 成3年冇行槍街,以為執 ...
JJ近期好左好多,同以前差得遠

引用:
原帖由 gainax 於 28-12-2021 18:24 發表

個度比較多零件,燈光又夠光猛無論check件定睇實物色水都係清晰易睇
另外員工都幾好,我買唔到件野仲教我邊到可以揾到,認真抵讚
以前去買野問野,好似我阻住D店員食煙吹水

近年好左好多

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-12-2021 12:42 發表
地點同自己住處或工作所在地,有點遠距離.的確有D影響.
但不至於唔去.只是有需要才去.或去少D.
我住東區,試過搭106巴士去'老虎 '(螺)野,遇到個安全駕駛車長.
當架車到達交通燈前三個巴士車身位,明明綠燈,佢 ...
老虎無記錯係新蒲崗,東區人搭地鐵可能仲好

引用:
原帖由 geoprotex 於 30-12-2021 17:01 發表

106有位坐某程度都係因為路程太長/有更好交通選擇所以少人搭,以前屯馬線未通車有次要過土瓜灣,我都係出左銅鑼灣先上106,由港島東行電車路入紅隧只適合享受慢活人士
無錯,好堅持巴士就唯有銅鑼灣入

E記係咪而家無門市得網店?定已經執埋?

118過海好快,polyu外轉車都得

引用:
原帖由 loveless 於 28-1-2022 12:57 發表
冇外國e-commerce 呢D大鋪冇間可以生存.
以前全世界大部份呢D玩具都由香港寄出, 由香港人主導個市埸. 因為外國冇人坐重貨, 亦未有人摸得通中國同台灣條供應錬. 到外國市場遂步成熟, 香港自然冇得再食塊餅既最 ...
聽講以前街鋪都係

靠local一早死晒啦……下下叫好唔叫座

有時睇外國玩越南既群組,佢地都係玩國狗CYMA之類牌子,有D玩家有心機執下外觀都上得下檯面架

發新話題