發新話題

又咁奇怪架?

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2022 20:55 發表
唔L係啩…..
換條6.01"精"密管,做埋定管以提升準度

所以咪話有D超過人類常識囉。明明最初係肺花,結果搞成神經系統疾病,陽痿都係。

6.08,放大炮管輸出量!
引用:
原帖由 RCOOH 於 10-2-2022 21:24 發表

換條6.01"精"密管,做埋定管以提升準度

所以咪話有D超過人類常識囉。明明最初係肺花,結果搞成神經系統疾病,陽痿都係。
究竟世界上還有神嗎?

蠢會傳染...呢樣Covid唔係唯一傳染途徑...

真·躺平

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2022 18:43 發表
真·躺平

從來都係輕與無症狀入方艙,24小時監察以防亂走或突然惡化,將感染控制係艙內,好人好姐先居家。

自刪

唔好玩啦。
HA派俾我老婆嗰個測試盒話Negative ,我老婆去HA員工診所再篤就Positive ,前後唔到一個鐘。
引用:
原帖由 虛雲 於 11-2-2022 20:42 發表
如果用咗政府派給你的快速測試盒測試呈陽性,不要坐車去急症室排隊做核酸檢查。可以call廠商Hotline 37008888。對方會派人上門比樽仔你同家人做唾液樣本測試,足不出戶,等廠商再確認你有冇中招。不收費,廠商 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 9-2-2022 12:46 發表

所以咪話可以賭支MWS,香港再亂搞落去會亂過西安,西安鐵人三項、拒收產婦至流產、七八日冇野食、落街買饅頭得拳頭不是夢。

真係搞唔掂,叫廣東省衛健委直接空降,張醫生坐正,陳某人、什麼何不坐私家車HA總裁 ...
死呀呢?

15個偷渡番大陸避疫比人捉,而家惠州懸紅50萬拉人。

折墮到呢個地步⋯⋯
引用:
原帖由 虛雲 於 16-2-2022 19:35 發表

有2個係湖南捉到,撿測係陽性,其餘8人分別捉返,有5人下落不明未捉到,好似係咁
究竟世界上還有神嗎?

發新話題