24 12
發新話題

呢隻應該唔平

呢隻應該唔平

唔知出咗未。

究竟世界上還有神嗎?

唔知有無零售

Exemplo ducemus
[img][/img]

我上FB見有呀,但咁大架又冇標銀碼就心大心細呀!
引用:
原帖由 marcooo 於 14-2-2022 03:22 發表
唔知有無零售

究竟世界上還有神嗎?

台灣有介紹:
https://www.toy-people.com/?p=66991
出咗4個月!
究竟世界上還有神嗎?

5千幾,有錢買,都無位擺。

上次想買架Mini Cooper已經俾海關X到反肚。
呢架大成咁,我諗俾佢X到上天花板都似。
不過今次Lego 啲Detail位算做得好足。
引用:
原帖由 liebherr 於 14-2-2022 08:51 發表
5千幾,有錢買,都無位擺。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 14-2-2022 10:57 發表
上次想買架Mini Cooper已經俾海關X到反肚。
呢架大成咁,我諗俾佢X到上天花板都似。
不過今次Lego 啲Detail位算做得好足。
無計,LEGO越出越大隻,我都是KEEP住支火箭,同穿梭機,想去淘淘買盒火箭發射台,都比人出禁制令。

大大隻, ,買咗唔好砌就唔太阻地方

引用:
原帖由 48191 於 14-2-2022 04:12 發表
台灣有介紹:
https://www.toy-people.com/?p=66991
出咗4個月!
編號 10294 的「鐵達尼號」樂高一共用上 9090 片零件,在數量上只比「31203 世界地圖」的 11695 片少,也以些微之差擠下 9036 片的「10276 羅馬競技場」,成為目前零件數第二多的盒組

31203 都係$1600
[img][/img]

太巨,放棄……
究竟世界上還有神嗎?

結婚就唔可以買大型玩具…..
究竟世界上還有神嗎?

買D當擺設用

[img][/img]

好靚。
但係依然對架Mini Cooper死心不息。
聽日去買。
引用:
原帖由 marcooo 於 14-2-2022 22:12 發表
買D當擺設用

究竟世界上還有神嗎?

我對 ucs atat 都好有興趣,但真係太高

附件

15-2-2022 00:07

櫃頂已爆

附件

15-2-2022 00:16

15-2-2022 00:16

24 12
發新話題