29 12
發新話題

[VFC] ( Pre-Order ) V?c M733 GBB Airsoft - Colt Licensed

引用:
原帖由 pmcoperator 於 10-3-2022 17:12 發表
733有咩造型可配搭﹖
Heat
US Delta Force
IDF

仲有咩部隊用 733?
其實唔一定跟住部隊走,落場當自己係傭兵就可以自由選擇武器
m733本身就係出口型,短管中經典,輕、短、手托細緊緻好握,
一支槍唔洗點諗配件裝飾己經好睇實用,就係oldschool精髓

引用:
原帖由 gainax 於 11-3-2022 10:36 發表

佢初代m4就係亞鉛內件同亞鉛掣,印象中出 mk18dx版先有鋼火控同鋼掣,只係己經係好多年前既事,而家ver係鋼料下身件架喇
鋼煲mcmr先有,即係而家佢有齊所有鋼件,唯一冇鋼三角準星唔知會唔會開模做,佢應該係想賣 ...
VFC係有鋼製三角星,不過係六分星遮
又其實DNA有咪又即係VFC有.

附件

11-3-2022 13:12

有冇人諗過用呢個身直上砌呢支?

附件

11-3-2022 14:52

引用:
原帖由 swat328 於 11-3-2022 14:52 發表
有冇人諗過用呢個身直上砌呢支?
好奇一問點解要咁砌法?

引用:
原帖由 0050100 於 11-3-2022 13:12 發表

VFC係有鋼製三角星,不過係六分星遮
又其實DNA有咪又即係VFC有.
用m4準星加內環都得既,佢c7 upper都肯生產冇咩難到佢了
有樣野我都覺得奇怪,dma產量咁低肯開模做鋁尾托,會唔會為將來v記出 xm177鋪路?
因dma膠件以佢成槍產量少正常係唔會生產,大蛇既膠件都只係買其他玩具廠製
其實以前唔知你地仲記唔記得豬&p有派身版同佢鑄身版賣,V記會唔會咁醒用呢招賺哂平貴市場

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2022 13:45 發表

用m4準星加內環都得既,佢c7 upper都肯生產冇咩難到佢了
有樣野我都覺得奇怪,dma產量咁低肯開模做鋁尾托,會唔會為將來v記出 xm177鋪路?
因dma膠件以佢成槍產量少正常係唔會生產,大蛇既膠件都只係買其他玩 ...
唔係掛!一係就要求底到咁.咁我就真係I am sorry!

附件

12-3-2022 19:05

第一水VFC M733 GBB 已經極速賣晒

每個人的觀點與角度不同,請互相尊重

733應該冇刺刀座
用Gp隻鋼16a1 搵人cut左個刺刀座應該都係方法黎既

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2022 13:45 發表

因dma膠件以佢成槍產量少正常係唔會生產,大蛇既膠件都只係買其他玩 ...
D記件有一部份非亞洲區airsoft用

引用:
原帖由 0050100 於 12-3-2022 19:05 發表

唔係掛!一係就要求底到咁.咁我就真係I am sorry!
要平就要將就架,連小零件都係亞鉛V點會同你開模做隻733西
你話佢用A1 upper充C7就話9流姐,三角西咁小野自已換隻好架啦

引用:
原帖由 ranger101 於 12-3-2022 20:08 發表
第一水VFC M733 GBB 已經極速賣晒
正常啦,成日D廠永遠翻出都係個D型號大家都悶,
出下懷舊系列不知幾多人啱,越戰系列,M16A2 BURST, MK18mod0
你肯出全世界oldschool迷實買你

講起oldschool, VFC支fn fal gbb冇左影, 反而m733就突然推出

引用:
原帖由 Eurocopter 於 21-3-2022 13:23 發表
講起oldschool, VFC支fn fal gbb冇左影, 反而m733就突然推出
等到頸都長埋啦!套羅德西亞Kit差呢枝野就落得場!

29 12
發新話題