18 12
發新話題

史前 Tokyo-marui G3/SG1

史前 Tokyo-marui G3/SG1

Hello咁多位師兄好 近排執屋喺床下底搵返支史前(大約25年左右)

我都好鍾意呢枝
Exemplo ducemus
[img][/img]

全新仲有得賣,可惜無金身。

CA 果枝有金身,但又太粗糙。
最近 LCT 出鋼身版,但總係覺得外型尺寸不太似。

以'史前 'Tokyo-marui AEG尼計.呢支頭3名都不入.

咁多位師兄,

請問新會員出POST係有字數限制因為我個POST本身有好多字㗎

引用:
原帖由 Wildcat 於 13-3-2022 16:42 發表
咁多位師兄,

請問新會員出POST係有字數限制因為我個POST本身有好多字㗎
打d口語字會食字,之後果d字會全部出唔到

引用:
原帖由 tf141 於 13-3-2022 21:26 發表

打d口語字會食字,之後果d字會全部出唔到
明白

再出過

Hello咁多位師兄好 近排執屋喺床下底搵返支史前(大約25年左右) TM G3/SG1出嚟,之畀人幫我前改咗SYSTEMA 120%彈弓用9.6V電池。叉咗電諗住試下仲玩唔玩到但係冇反應........,可能粒電死咗(心諗其實應該都係),但係用他錶check舊電,叉完電又有11v左右........

其實想請教下究竟係舊電死咗定係支槍死咗? 當然好多師兄會話買舊電嚟試下咪知囉,但係我唔會落場玩,純粹喺屋企自high,如果真係支槍死咗就算,唔嘥錢買電試啦。

想請教下有冇師兄可以話畀我知,可以喺唔用錢情況之下可以check到支槍有冇壞。唔該曬!多謝!多謝!

引用:
原帖由 Wildcat 於 13-3-2022 21:58 發表
再出過

Hello咁多位師兄好 近排執屋喺床下底搵返支史前(大約25年左右) TM G3/SG1出嚟,之畀人幫我前改咗SYSTEMA 120%彈弓用9.6V電池。叉咗電諗住試下仲玩唔玩到但係冇反應...... ...
你搵下邊間鎗舖有做維修係有免費檢查報價
check完之後話唔整咪得囉

應該lock左波箱
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 tf141 於 13-3-2022 23:59 發表

你搵下邊間鎗舖有做維修係有免費檢查報價
check完之後話唔整咪得囉
唔係咁好掛...

引用:
原帖由 jacko 於 14-3-2022 15:35 發表
應該lock左波箱
請問如果真係lock左波箱自己整難唔難

以前都係睇書就學拆波箱
Exemplo ducemus
[img][/img]

之前有無聞到陣濃味?有無可能係燒左粒fuse?

18 12
發新話題