發新話題

知唔知呢單澳洲SAS殺阿富汗平民最後有冇比人拉?

引用:
原帖由 reniless 於 7-4-2022 14:21 發表
原本都係睇戰爭新聞咁睇,即新聞時段有睇到就睇,冇睇到就算。不過依家唔同,依家傳聞傳到馬里烏波爾可能有大魚,北約出到魔改T72去奪城,今次真係唔追住嚟睇唔得。
唔知到時見唔見到BMPT落場呢

今日CCTV 4 見到有BM21登場

俾版主Ban咗幾次的人講呢堆說話特別有說服力。
引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 10-4-2022 05:04 發表

咪成日走去同版主舉報對手, 你當版主係老豆咩.  唔好離題喇... 你一入來就變左連登, 一係幫人刷鞋
究竟世界上還有神嗎?

「對手」?
你當呢度係什麼地方?
引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 10-4-2022 05:04 發表

咪成日走去同版主舉報對手, 你當版主係老豆咩.  唔好離題喇... 你一入來就變左連登, 一係幫人刷鞋
究竟世界上還有神嗎?

平民係最無辜的………!

引用:

2.嚴禁明示或暗示粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音、影片及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句對待其他會員。
e.g. 唔_該曬喎, on99, 做乜7 o野? etc.
*個別純粹玩笑及不會引起他人不快之情況不在此限,但應適可而止

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序。

引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 10-4-2022 05:07 發表 [url=http://www.wargamehk.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=1375091&ptid=192739][/url

師兄 , 書包位一定留番比你 有冇搵到驗屍報告?
一入黎就撩交打, 跟住兩邊又沒完沒了, 成班成年人鬥轉貼轉貼再嘈嘈嘈除左自己過癮有冇任何建設性?
人人都應該有發言權, 下一句係有權利冇義務, 就係自L私.

一直以來都係!
但係為了某些人的野心,對他們來說,只要不是自己的命,就可以隨時放棄。
引用:
原帖由 七點六二 於 10-4-2022 11:05 發表
平民係最無辜的………!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 10-4-2022 19:07 發表
一直以來都係!
但係為了某些人的野心,對他們來說,只要不是自己的命,就可以隨時放棄。
所以美國最恐怖。每個國家,每個文明,每個政治體系,都有優劣兩面。

引用:
原帖由 Lolanto 於 28-3-2022 08:17 發表
隔離post烏俄開拖就火紅火綠,呢到澳軍殺平民就法蘭西皇帝
原來英美澳有殺平民的事蹟,就可以合理化正義化俄軍殺平民的行為,真是長知識

發新話題