32 123
發新話題

[others] V記M733 GBB

V記M733 GBB

https://www.youtube.com/watch?v=GkWs0hzyx9Y

做得幾靚,最新內件版本,價錢唔貴性價比高,V記終於走啱路線 ,
市面缺少oldschool,繼續出先會令人心動,希望未來會有DX, 咁我都轉投V記

請教樓主及其他大大,呢支是否"盜火綫"開大片嗰場,韋基馬同羅拔狄尼路嗰支?

枝野睇落唔錯 希望佢原廠唔好再比果粒buffer
我枝鍛版換左ghk 38g lightweight buffer 感覺氣化好左好多

引用:
原帖由 yfw2000 於 24-4-2022 12:26 發表
請教樓主及其他大大,呢支是否"盜火綫"開大片嗰場,韋基馬同羅拔狄尼路嗰支?
是的大大,是 heat入面打劫銀行射到警察開花支 m733
台灣好似賣不到一萬台幣,認真抵玩

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-4-2022 15:37 發表
枝野睇落唔錯 希望佢原廠唔好再比果粒buffer
我枝鍛版換左ghk 38g lightweight buffer 感覺氣化好左好多
係,大至上外觀連細節造型都做足,冇錢砌馬記,呢支就真係窮人救星
不過我中意全鋼,希望會出dx版就入支玩下了
另外話說dma最新支 m653睇到實物應該真係壓字,感覺外觀有進步繼續越做越好
v記真係要繼續出 oldschool, 新潮野大把人出競爭大,不如獨家出舊玩具咁佛心值得大家支持

1 個讚好! TOP

壓字有「怒鳥」的上下身,剛剛預告左會出。

引用:
原帖由 gainax 於 24-4-2022 17:41 發表

係,大至上外觀連細節造型都做足,冇錢砌馬記,呢支就真係窮人救星
不過我中意全鋼,希望會出dx版就入支玩下了
另外話說dma最新支 m653睇到實物應該真係壓字,感覺外觀有進步繼續越做越好
v記真係要繼 ...

一直想問咁多位師兄,如果真的砌733,個尾托同條Buffer Tube點搞。
究竟世界上還有神嗎?

M733 尾通,「怒鳥」有出。
至於伸縮尾托,小弟在鰂魚涌槍店買左個「毒蛇」伸縮尾托,同枝「怒鳥」尾通係 fit 位。
另外,或者 G&P 以前 WA 系統的尾托可能都可以 (不過只小弟斷估)。

引用:
原帖由 48191 於 25-4-2022 06:49 發表
一直想問咁多位師兄,如果真的砌733,個尾托同條Buffer Tube點搞。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 25-4-2022 10:09 發表
至於伸縮尾托,小弟在鰂魚涌槍店買左個「毒蛇」伸縮尾托,同枝「怒鳥」尾通係 fit 位。
另外,或者 G&P 以前 WA 系統的尾托可能都可以 (不過只小弟斷估)。

...
唔知呢隻野係Mws牙定真數牙呢?
唔係好記得ag身有冇改返真牙

另外2 position好蝦人用 當年d sf話mark好位開多個position方便自己

謝謝Benny兄。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 25-4-2022 10:09 發表

...
究竟世界上還有神嗎?

從往績睇(M4A1 MWS),AG係玩具數,豬皮行真數。
引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 11:09 發表

另外2 position好蝦人用 當年d sf話mark好位開多個position方便自己
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 25-4-2022 02:25 發表
壓字有「怒鳥」的上下身,剛剛預告左會出。

怒槍個身連馬記mws本體大約7K,前節同尾二千多少少唔改外觀鋼小零件埋單估計9千多d
都等於3支v記m733價錢,窮窮地玩v記就抵d馬記就爽d 不過未來佢出 m16a2身我會砌支怒槍,
我手上已有前尾同mws,爭個身用燒肺卷ko佢基本上0成本

引用:
原帖由 48191 於 25-4-2022 06:49 發表
Dma有2定位尾通應該係真數,個尾托民版都係幾舊水,再唔係玩具廠有好多出過唔洗擔心

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 11:09 發表

比我用返m4條通算 好耐以前入過set xm177 通托,試完即使放返出去,一拉到底頂膊頭去到窄地方好阻住,一係太短等於冇托用
真係同 m16咁長一樣玩情懷

MWS個系統可靠好多。
引用:
原帖由 gainax 於 25-4-2022 17:32 發表

怒槍個身連馬記mws本體大約7K,前節同尾二千多少少唔改外觀鋼小零件埋單估計9千多d
都等於3支v記m733價錢,窮窮地玩v記就抵d馬記就爽d 不過未來佢出 m16a2身我會砌支怒槍,
我手上已有前尾同mws,爭個身用燒肺 ...
究竟世界上還有神嗎?

32 123
發新話題