發新話題

[others] V記M733 GBB

引用:
原帖由 48191 於 25-4-2022 20:22 發表
MWS個系統可靠好多。
正常的,價錢反映你知要求唔高V記平咁多買支黎粗玩唔肉痛

要求係打得準就…..
引用:
原帖由 gainax 於 26-4-2022 11:40 發表

正常的,價錢反映你知要求唔高V記平咁多買支黎粗玩唔肉痛
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 11:09 發表

唔知呢隻野係Mws牙定真數牙呢?
唔係好記得ag身有冇改返真牙

另外2 position好蝦人用 當年d sf話mark好位開多個position方便自己
2 position果陣係純粹諗「要一支縮得短既槍」方便林入面走動,係到80-90s先諗最fit自己LOP

引用:
原帖由 48191 於 26-4-2022 12:26 發表
要求係打得準就…..
係咁上下,打近戰2~30米比較好,要精準氣化勁始終都係馬記天下
人人有槍玩價錢算係咁

對性能有要求的人來說,馬記唔算貴。
引用:
原帖由 gainax 於 26-4-2022 18:10 發表

係咁上下,打近戰2~30米比較好,要精準氣化勁始終都係馬記天下
人人有槍玩價錢算係咁
究竟世界上還有神嗎?

接近一萬蚊砌枝玩具槍,真係過唔到自己個關。

引用:
原帖由 ethanwch 於 26-4-2022 21:08 發表
其實搞下搞下成萬咩牌都會的

引用:
原帖由 48191 於 26-4-2022 18:17 發表
對性能有要求的人來說,馬記唔算貴。
係啊師兄,當gbb中ptw水準咁玩其實未算貴,而家買支大蛇v記高端版都一萬上落,但唔改一輪唔見得可以有好用落場表現
所以我心愛型號既然都預左洗錢砌,都會砌支馬記

引用:
原帖由 ethanwch 於 26-4-2022 21:08 發表
其實支支唔同牌子 ar15 gbb, 換cnc身又鋼件都近一皮,
V記733本體 3千,+改cnc 733身4千,+前節大約都係同改馬記差唔多價,
只係馬記因內件更多更貴

如果換馬記內件,各位師兄會選擇邊隻牌子?  G&P? 怒鳥? T8? Gun Modify?
引用:
原帖由 gainax 於 28-4-2022 10:35 發表

其實支支唔同牌子 ar15 gbb, 換cnc身又鋼件都近一皮,
V記733本體 3千,+改cnc 733身4千,+前節大約都係同改馬記差唔多價,
只係馬記因內件更多更貴

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-4-2022 11:07 發表
如果換馬記內件,各位師兄會選擇邊隻牌子?  G&P? 怒鳥? T8? Gun Modify?

其實我都係用返原裝內件表現最fit零執位又 ok耐用,如果真係要換可能試下8t好似有出新鋼 bolt,不過打爛原裝先算
或者到時人棄我取心態收人地新拆下原裝內件繼續玩,唔想執位都係買支馬記改外觀安心過散砌

睇左介紹,V呢支733好似幾吸引,始終叫做有拉臣,等唔等佢出DX 鍛版好

引用:
原帖由 ladder 於 29-4-2022 10:00 發表
睇左介紹,V呢支733好似幾吸引,始終叫做有拉臣,等唔等佢出DX 鍛版好
V記外觀係好,細節造型都近乎做足冇偷懶值得一讚,只要佢係用最新內件版本就有落場價值,雖然hopup未知有冇改不過都唔係大問題
而家淨返就係出全鋼料版,4Kmcmr價位左右我會入支  至於鍛造版應該不可能,dma出 cnc版或者有機會
其實我一值覺得dma係同v記有關,同 c字牌出 v 記補品一樣

引用:
原帖由 gainax 於 29-4-2022 11:47 發表

V記外觀係好,細節造型都近乎做足冇偷懶值得一讚,只要佢係用最新內件版本就有落場價值,雖然hopup未知有冇改不過都唔係大問題
而家淨返就係出全鋼料版,4Kmcmr價位左右我會入支  至於鍛造版應該不可能,dma出 ...
應該用最新版仿wa隻hop up
咁都方便既 拆個lower Handguard較好裝返

果款Rotate 調整hop up 之前SR-16 同DNA 6##系列都有用, 另外散買又得

發新話題