發新話題

[NORTHEAST 東北製作所] 兩年寒暑.等了個寂寞 - UZI GBB MP2A1 開箱及修改

引用:
原帖由 kirk123 於 18-7-2022 14:33 發表

如果在wargame 場打緊之際,突然取槌仔出來揼枝鎗,比隊友見到,真係傻咗眼~笑咗出來
吹氣100T錘

引用:
原帖由 里安 於 19-7-2022 11:06 發表

唔想搞真係原裝marui算
係。

而家新鎗越來越求其,連最基本前後西都歪炮成自由西。

V記Glock,方丈AK,RWA戰鷹,JDG P80,Army一堆鎗都係歪西既,要我地心眼瞄準?

又或者彈弓輕到回唔到膛,公差大到成條師奶連內管左右搖,打個屁。

FB上面個流水號相關聲明又係係度表忠,搞埋D政確野,產品本身就問題多多,何其諷刺。

些牙Dave兄段片之後將自己塑造成會"優化"支鎗,執史當寵物美容,承認自己設計考慮不周,望請見諒有幾難?

方丈牌G5咪好地地,OB試出問題(唔頂實支鎗會偶然lock唔到bolt)就認,改完先投產,至今都仲係經典好鎗之一。

引用:
原帖由 里安 於 20-7-2022 11:20 發表

流水號相關聲明又係搞笑
如果支鎗做得好,話知佢丫

引用:
原帖由 里安 於 20-7-2022 12:06 發表

一方面成日話改唔到,一方面又話出左事有得查.....
真係要澎人,鐵通就夠,使鬼咁貴買支玩具改咩

引用:
原帖由 b9296 於 21-7-2022 11:00 發表
開箱玩兩三夾後隻夾個mag follower或彈弓卡住(變咗民用真鐵長槍咁只可入5發)...誰知一敲開底板就見到原廠滑牙大螺絲

希望只係我個別事件:未有士啤夾玩既情況下唯有玩淨blowback ...
This is POWER

引用:
原帖由 kirk123 於 21-7-2022 13:57 發表

QC要打pet pet
直頭塞支雙管shotgun入去fire in the hole啦

引用:
原帖由 里安 於 26-7-2022 09:53 發表

呢樣野我最初覺得VFC係咁,但玩落發現係間間台廠都係咁,好既就出下notice叫係注意甚至有件換,唔好既就你有你嘈佢有佢繼續出睬你杭州,而家台灣槍生產時間越來越長,都唔肯試好先出貨

marui個人覺得性能未 ...
我做大公司咪一Q樣……一份安裝、測試教材既壓力測試數據居然一堆TBC(To Be Continued),測都未測完學乜野人出教材仲要已經收左客訂要去馬?

幾十頁全英文教材睇落勁,其實大部份就係講阿媽係女人,或者水係一氧化二氫,最關鍵既野一係唔講一係TBC。

發新話題