發新話題

[others] AFPG MPX K?

唔知點解呢把MPFG MPX表面睇落去質量好似有啲ODD
有一種違和感
等傷亡報告

引用:
原帖由 pmcoperator 於 19-9-2022 11:45 發表
有一種違和感
等傷亡報告
ODD係乜

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-9-2022 14:58 發表

ODD係乜
奇怪既意思。

即刻有!
https://www.facebook.com/groups/ ... k/5177462479031032/
引用:
原帖由 pmcoperator 於 19-9-2022 11:45 發表
有一種違和感
等傷亡報告
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 19-9-2022 20:53 發表
即刻有!
https://www.facebook.com/groups/ ... k/5177462479031032/
OH SHEEP,慳番!MP5 PDW好過。

都係忍唔住手買左支無印良品。

回膛彈弓太硬,咁細咁輕支鎗溫柔就難上膛,暴力上膛隨時擰彎T柄。所謂full ambi,實際左手難用到爆炸,左手邊mag release極硬,bolt release好㩒;右手邊mag release順到笑,bolt release手感奇怪仲要小心飛彈弓。

入匣手勢介乎AK同AR之間,加上新火好緊,比較難適應,落重矽油抽插佢幾十次會順d。

引用:
原帖由 RCOOH 於 22-9-2022 09:28 發表
都係忍唔住手買左支無印良品。

回膛彈弓太硬,咁細咁輕支鎗溫柔就難上膛,暴力上膛隨時擰彎T柄。所謂full ambi,實際左手難用到爆炸,左手邊mag release極硬,bolt release好㩒;右手邊mag release順到笑, ...
睇黎個Charging Handle要待補品
之前V記 VP9都有Ambi 左手仔用都難用到爆炸,好硬

都係不了。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 22-9-2022 10:15 發表
都係不了。
可能到時有V2  

引用:
原帖由 pmcoperator 於 22-9-2022 10:15 發表

睇黎個Charging Handle要待補品
之前V記 VP9都有Ambi 左手仔用都難用到爆炸,好硬
馬記MTR左手介面超順,但M&P9L又係左手地獄,右邊slide release硬到要出拳頭揼,恐怖程度仲略勝MPX。

個叉精handle……老實講不如改軟條彈弓,尾頂學真火換成軟膠好過。

BTW,trigger磅數應該都係彷真,感覺同支BCM差唔多,冇17/18咁掘,然後台灣班人又又又用手指關節扣雞。Come On,男人老狗隻手唔係咁細力掛?

呢支T2都幾多人好快放返出來,唔知有咩問題

對於條charging其實我有少少保留,係普遍問題定個人問題

老老實實玩左咁耐,台灣槍而家我真係唔會預佢可以開盒咩都唔搞可以打

引用:
原帖由 里安 於 23-9-2022 11:21 發表

對於條charging其實我有少少保留,係普遍問題定個人問題

老老實實玩左咁耐,台灣槍而家我真係唔會預佢可以開盒咩都唔搞可以打
手托同下身搖到飛起,而且上下身一拆開可能射bolt,然後莫名其妙裝唔番入去。

手托既話,一條膠紙搞掂。

引用:
原帖由 里安 於 23-9-2022 11:21 發表

好明顯係有啲問題吾係吾會甘早掟番出黎~
真心中意呢個款,玩番電槍算~

引用:
原帖由 RCOOH 於 23-9-2022 11:34 發表

手托同下身搖到飛起,而且上下身一拆開可能射bolt,然後莫名其妙裝唔番入去。

手托既話,一條膠紙搞掂。
印象中佢好多AR鑄身都係咁,都係要zip返實,不過身邊朋友,有愛一早衝左想幫手八下有咩先天不足咁解

玩具身,點都實D貼D好

另,睇返2019武哈祭片段,仲有一支中長度MCX,唔知會唔會出到貨呢

發新話題