16 12
發新話題

咩槍黎 ?

咩槍黎 ?

外形唔似一般見慣既玩具槍,土炮堅嘢 ? https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0831_00822_001.html

附件

31-8-2022 18:46

Anyway,用槍指著人但就望第度,太不專業。

附件

31-8-2022 18:49

似1911系列
應該都係玩具槍

咁長又光滑,似1911。

頂丫,岩岩買左隻靚錶就有咁杰既野。

搞到我哋遲啲連玩具都冇得玩

好像是銀色 government ~可能是  馬記弹弓鎗或者是 我們~  

唔好咁武斷話係玩具槍,2018年前太古城女保鏢涉謀殺案佢有枝 Beretta 950;
到 2019年亂世警方搜到好多枝 P80手槍;
兩個月之前警方在長沙灣又搜到枝捷克「蠍式」SMG;仲有單中環槍擊案未破案……
相信其實好多不法之徒,甚至平時好平凡低調既人,可能都藏有真鐵。只係未被人辣著,又或者未到窮途末路,未拎出來用啫。

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 bennytsang16 於 31-8-2022 22:06 發表
唔好咁武斷話係玩具槍,2018年前太古城女保鏢涉謀殺案佢有枝 Beretta 950;
到 2019年亂世警方搜到好多枝 P80手槍;
兩個月之前警方在長沙灣又搜到枝捷克「蠍式」SMG;仲有單中環槍擊案未破案……
相信其實好多不 ...
18號尖沙嘴已經有單借試戴名義搶勞,都係有人接應……

呢單野好笑~
D 賊手做野手腳慢到鬼咁淡定
職員又好似唔識驚咁

引用:
原帖由 IBMID 於 1-9-2022 12:05 發表
呢單野好笑~
D 賊手做野手腳慢到鬼咁淡定
職員又好似唔識驚咁
D職員訓練有素卦?

原來係HI CAP

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-9-2022 08:36 發表
原來係HI CAP
Hi Cap好

附件

7-9-2022 09:24

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 7-9-2022 09:24 發表

Hi Cap好
一見到就知係玩具 唔專業

引用:
原帖由 Maxman2 於 19-9-2022 20:22 發表

一見到就知係玩具 唔專業
邊個唔專業?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 20-9-2022 00:20 發表

邊個唔專業?
嗰班大盜😅

16 12
發新話題