35 123
發新話題

WE 950

WE 950

引用:
原帖由 jacobchan3 於 14-10-2022 18:19 發表
當年我們facebook 試槍片吾係有一支疑似famas身影? 我想講我們幾耐冇出過新長火。。。 係甘炒X飯
最近出左beretta 950
上一枝有實槍應該係mk3?

之前係咁搞孖條 依家搞galaxy

枝 Beretta 950 真係好「的骰」

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-10-2022 22:21 發表

出左有marking版啦
師兄幾錢入手

女人槍….
引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-10-2022 22:21 發表

究竟世界上還有神嗎?

有 markings 版已經有售,有美國版 marking 同義大利版 marking。
市價 1.2k。
話時話,雖然槍仔細細,不過飛距離同後挫力都幾勁。
引用:
原帖由 051039 於 14-10-2022 22:37 發表

出左有marking版啦
師兄幾錢入手

因為太古城而在本地槍界聞名……
引用:
原帖由 48191 於 14-10-2022 23:08 發表
女人槍….

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-10-2022 01:36 發表
因為太古城而在本地槍界聞名……
爭橙神器

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-10-2022 01:35 發表
有 markings 版已經有售,有美國版 marking 同義大利版 marking。
市價 1.2k。

呢口價仲貴過之前枝有marking版colt junior

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-10-2022 01:35 發表
市價 1.2k。

咁好力?

不過明搶冇marking版好似唔貴。

WE 950,有 marking 版比無 marking版差不多貴一倍!
年初買了枝 marking 版 M84,都只係 880。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-10-2022 13:17 發表
WE 950,有 marking 版比無 marking版差不多貴一倍!
年初買了枝 marking 版 M84,都只係 880。
其實枝colt junior有mark同冇mark都係爭差唔多一倍價
不過有mark都係7-8百(唔係好記得)
而家呢枝過千又真係貴左少少

1200我覺得可以接受,而家出面一支有marking槍,仲係大路款都差唔多,呢支有特式,過千唔算貴
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

買左。

聲同blowback都幾有力,相對而言,不過操作上非常卡手,一D都唔硬但就係太細出唔到力。

我隻手已經係男人細碼......咁惡用都可以又快又準,爭橙姐真係堅。

夏天應該 估計有一面力  ~ 汽水罐。執咗氣杯和芯

夏天應該 估計有一面力  ~ 汽水罐。執咗氣杯和芯
之前枝·25都有~

35 123
發新話題