發新話題

[GHK] GHK MK12 GBB 11月出

引用:
原帖由 ken5500 於 19-10-2022 00:56 發表
小弟已經預訂左
本身預佢8000 or more(望一望VFZ鍛M4/SR25)
六千我都覺得可以接受,係短匣真心貴,成5XX一隻
睇黎要汁埋VFZ個滅聲
依家GHK匣成500蚊隻!
太貴啦吧
好在當年入左唔少匣

引用:
原帖由 ken5500 於 19-10-2022 00:56 發表
小弟已經預訂左
本身預佢8000 or more(望一望VFZ鍛M4/SR25)
睇黎要汁埋VFZ個滅聲
當係槍街望到而家堆GHK M4新槍都成4000幾蚊支時, 6000幾既鍛身MK12倒也真不貴
貴既係夾, 短匣好似都500中, 最近返D M4/GMAG都400中至尾, 佢D夾而家真心貴~

引用:
原帖由 pmcoperator 於 19-10-2022 10:11 發表

太貴啦吧
好在當年入左唔少匣
當年已經入V2匣就係, V1匣真心重到揹磚咁

引用:
原帖由 pmcoperator 於 19-10-2022 10:11 發表

太貴啦吧
好在當年入左唔少匣
唔算貴啦, 玩wa system 果d 係十年前d 匣都已經過500
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
小弟已經預訂左
睇黎要汁埋VFZ個滅聲
vfc sr25 新出果陣嫌貴冇買, 之後到想買果陣佢就停左產, 好彩最後2 手區收到

我諗ghk e 支一樣唔會無限量咁出
我生得聰明得罪你咩!!!

當年(2016年)新出賣六千幾蚊,鍛造身、流水號,有滅聲、有槍盒,真係抵玩。
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-10-2022 12:19 發表

vfc sr25 新出果陣嫌貴冇買, 之後到想買果陣佢就停左產, 好彩最後2 手區收到

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-10-2022 12:19 發表

開左鍛模 單賣個身as parts都好
但單賣個身 如有馬仔應該license野好麻煩
單賣個白身比買家自由發揮亦可
Ps. Ra個身detail好錯

冇錯,
VFC的鍛M4/SR25都有入手,都有後悔賣晒
對比起我覺得6千幾真係算良心
雖然外觀處理未必夠VFZ好
起碼用料上我會投GHK一票
SPR呢類槍要短匣先有味道,插長匣好怪
BTW我以為佢會出SVD果類先

引用:
原帖由 ken5500 於 19-10-2022 14:10 發表
冇錯,
VFC的鍛M4/SR25都有入手,都有後悔賣晒
對比起我覺得6千幾真係算良心
雖然外觀處理未必夠VFZ好
起碼用料上我會投GHK一票
SPR呢類槍要短匣先有味道,插長匣好怪
BTW我以為佢會出SVD果類先
窿survivor look就長匣囉
Vfc奶過佢條鋼bolt野 d料軟到 同zinc bolt補強兩個lvl

我都想ghk出pp19-1 同 vss
話晒兩枝lct都有個身比佢用 係唔係又係咪電槍數

係比較估佢唔到
話晒佢AK起家,口碑主要AK開河
照道理佢食個設計開模出埋SVD果類近親都冇難道
市面上得把WE,佢要出點計佢都贏晒
先後大混戰不停出M系,突然整把AUG/SIG553呢類冷門野,仲出埋手槍GLOCK

引用:
原帖由 ken5500 於 19-10-2022 14:24 發表
係比較估佢唔到
話晒佢AK起家,口碑主要AK開河
照道理佢食個設計開模出埋SVD果類近親都冇難道
市面上得把WE,佢要出點計佢都贏晒
先後大混戰不停出M系,突然整把AUG/SIG553呢類冷門野,仲出埋手槍GLOCK
Glock好似真係麻麻地 出之前都有諗過轉系統玩
出左就覺得好麻麻

Ak佢賣咁多都唔自己開模整過個身 有d失望 雖然我都有買
就當佢食lct個身 lct都有svd, pp19-01, vss
當年打鐵佬預喬過會搞pp19-01 但不了了之左

Glock還好啦,叫有新氣象唔再係馬記數
無鎚設計同輕上天彈匣的確幾WOW
但係我係第一批裝錯氣咀,被選中的孩子.......

希望佢呢枝好好睇睇,話晒第一枝鍛,槍的system都定晒位,有問題的M系V2都改左,唔好白費我的高潮

引用:
原帖由 阿堅 於 18-10-2022 18:55 發表

佢條片啲字唔似壓喎,似乎係laser深刻
台灣某店家有多啲相
似Laser Marking
隻短匣個邊位咁多洞既。。。

太長,唔吸引,G17 gen5好過,買2隻可以頂1隻MK12

引用:
原帖由 pmcoperator 於 19-10-2022 18:26 發表

台灣某店家有多啲相
似Laser Marking
隻短匣個邊位咁多洞既。。。
剛剛去睇過資料,唔同廠出的20發匣都有唔同
呢隻類似Colt出的20發短匣

發新話題