發新話題

[GHK] GHK MK12 GBB 11月出

引用:
原帖由 pmcoperator 於 18-10-2022 13:04 發表

個GHK Stock似 m16a2嗎﹖
呢把會係M4A1 Marking
師兄應該係有要求的人^^

附件

18-10-2022 18:12

比較左一下
用網絡圖片比較呢GHK MK12個托應該係A2托

附件

MK12 vs m16a1.jpg (124.56 KB)

18-10-2022 18:12

MK12 vs m16a1.jpg

引用:
原帖由 0050100 於 18-10-2022 18:12 發表

師兄應該係有要求的人^^
MK12一係A1托,如果唔係就M4托先有味道
A2托雖然報告話有,但始終唔夠味道
可能我執

引用:
原帖由 pmcoperator 於 18-10-2022 18:15 發表

MK12一係A1托,如果唔係就M4托先有味道
A2托雖然報告話有,但始終唔夠味道
可能我執
似足係A1托用A2底

附件

18-10-2022 18:33

18-10-2022 18:33

引用:
原帖由 pmcoperator 於 18-10-2022 10:55 發表

一定有壓字
拿左Cybergun授權
佢條片啲字唔似壓喎,似乎係laser深刻

所謂軍版Mk-12 Mod1…..
其實配乜嘢Lower都見過…
重點係個Upper。
究竟世界上還有神嗎?

6千零有鍛身算可以啦,不過唔想又放晒啲野又轉會,都越來越少玩

多間廠出鍛身,好事

C + 鎖匙窿

引用:
原帖由 48191 於 18-10-2022 20:49 發表
所謂軍版Mk-12 Mod1…..
其實配乜嘢Lower都見過…
重點係個Upper。

有埋廣告片,拍埋微距
https://fb.watch/gexjA0fHFK/

附件

18-10-2022 23:50

Hydra-Matic M16A1 lower + M16A2 尾托

引用:
原帖由 0050100 於 18-10-2022 18:33 發表

似足係A1托用A2底

軍版 Mk 12 mod1,至今見過大部份網上圖片,軍版多數用 M16A1 lower receiver;
尾托就 A1、A2、M4伸縮 都有;

小弟已經預訂左
本身預佢8000 or more(望一望VFZ鍛M4/SR25)
六千我都覺得可以接受,係短匣真心貴,成5XX一隻
睇黎要汁埋VFZ個滅聲

小弟買齊件,打算散砌枝 MWS 系統 Mk 12 Mod 1

引用:
原帖由 ken5500 於 19-10-2022 00:56 發表
小弟已經預訂左
本身預佢8000 or more(望一望VFZ鍛M4/SR25)
六千我都覺得可以接受,係短匣真心貴,成5XX一隻
睇黎要汁埋VFZ個滅聲
未必行vfc suppressor 數?
仲有zparts數

發新話題