發新話題

call of duty modern warfare 2

引用:
原帖由 里安 於 23-11-2022 00:13 發表
M4平台果支battle rifle堅垃圾
.458 socom果枝?
我反而覺得m16好難用
轉單發仲好用

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-11-2022 16:22 發表

.458 socom果枝?
我反而覺得m16好難用
轉單發仲好用
係,果支唔係當解鎖真係唔會用佢,我同幾個fd都覺得M4平台係得M4好用

引用:
原帖由 里安 於 24-11-2022 13:42 發表

係,果支唔係當解鎖真係唔會用佢,我同幾個fd都覺得M4平台係得M4好用
.458socom果枝用左一陣 覺得都還可以 我打單發
近距腰射幾好用係太少彈 中距都ok既
M16中距好難搞 第一下唔中應該玩完了 果3發集彈又麻麻地 遠唔洗諗

Lmg upper主要係行路慢d 還可以 勝在多彈 中距幾好
5.7 upper未爆到

暫時覺得Ak系統最好 高攻 又好控
我覺得m4太易清匣好多時唔夠彈
Ak一匣平均可以殺3-4個

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-11-2022 14:00 發表

.458socom果枝用左一陣 覺得都還可以 我打單發
近距腰射幾好用係太少彈 中距都ok既
M16中距好難搞 第一下唔中應該玩完了 果3發集彈又麻麻地 遠唔洗諗

Lmg upper主要係行路慢d 還可以 勝在多彈 中距幾好
5.7  ...
M16手機game都唔好用
G3系幾支都中規中距,暫時battle rifle我仲意用G3
AUG少用唔覺咩特別
SCAR L好準好控但低攻
AK我都覺唔錯

引用:
原帖由 里安 於 24-11-2022 15:23 發表

M16手機game都唔好用
G3系幾支都中規中距,暫時battle rifle我仲意用G3
AUG少用唔覺咩特別
SCAR L好準好控但低攻
AK我都覺唔錯
Scar l rof唔太快 所以都好控 低真係低攻
Aug同g3少玩
但g3系列個樣改得太勁 冇咩心機玩

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-11-2022 16:40 發表

Scar l rof唔太快 所以都好控 低真係低攻
Aug同g3少玩
但g3系列個樣改得太勁 冇咩心機玩
今集咩都都要玩 唔係解唔晒啲配件

引用:
原帖由 里安 於 24-11-2022 21:18 發表

今集咩都都要玩 唔係解唔晒啲配件
咁都好既 樣樣玩下
依家覺得最難搞係枝spr208
上一集用ps4有auto aim都仲易少少
依家用pc 都幾難下

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-11-2022 23:31 發表

咁都好既 樣樣玩下
依家覺得最難搞係枝spr208
上一集用ps4有auto aim都仲易少少
依家用pc 都幾難下
有keyboard mouse仲唔好用?

引用:
原帖由 里安 於 25-11-2022 00:39 發表

有keyboard mouse仲唔好用?
一槍過既話 手制auto aim仲快
對到差唔多位L2 + R2就upper chest一槍死

Mouse要對準先開槍

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2022 01:11 發表

一槍過既話 手制auto aim仲快
對到差唔多位L2 + R2就upper chest一槍死

Mouse要對準先開槍
不過可能之前跨平台對戰,好多奇奇怪怪既野發生

而家熄左好好多,手制都算可以

引用:
原帖由 里安 於 25-11-2022 14:11 發表

不過可能之前跨平台對戰,好多奇奇怪怪既野發生

而家熄左好好多,手制都算可以
我冇特別去set 但大多數都打返pc
手制打pc真係差dd

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-11-2022 14:12 發表

我冇特別去set 但大多數都打返pc
手制打pc真係差dd
之前對PC玩家,睇kill cam咩奇怪野都有,咩都好啦
多年前唔打PC轉Console就係唔想追spec之餘又要對cheat
而家淨PS玩家用手制D賽果都正常好多

引用:
原帖由 里安 於 26-11-2022 10:06 發表

之前對PC玩家,睇kill cam咩奇怪野都有,咩都好啦
多年前唔打PC轉Console就係唔想追spec之餘又要對cheat
而家淨PS玩家用手制D賽果都正常好多
例如咁?

http://b23.tv/l17BxjN

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-11-2022 12:19 發表

例如咁?

今集這個鑽地彈真係超強...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-11-2022 12:19 發表

例如咁?

爆頭,瞬移
咩cheat都有

呢排為配件升支m16….好惡夢,遠中近都無優勢

發新話題