發新話題

call of duty modern warfare 2

引用:
原帖由 Dave 於 27-11-2022 10:19 發表

今集這個鑽地彈真係超強...
隔山打牛

引用:
原帖由 里安 於 27-11-2022 10:58 發表

爆頭,瞬移
咩cheat都有

呢排為配件升支m16….好惡夢,遠中近都無優勢
已放棄3連
用單發
3連近距中一set都死既 但前提要中晒

我發覺raal ‘mg338’ 都幾好用
主要係行得慢d

引用:
原帖由 Dave 於 29-11-2022 18:11 發表

在下都是用這支,非常穩,但用LMG 要習慣舉槍入,同人鬥快舉槍死100 次都不夠...
上集最後一季出左
但recoil太勁

引用:
原帖由 里安 於 2-12-2022 09:39 發表
想請教下你地狙點用比較好
我得ground war先用 只有用枝mrad
細場用真係未試過 但升槍應該岩細場d

引用:
原帖由 里安 於 2-12-2022 15:16 發表

我屎,成日長開鏡比人知係邊,搵次打大場先用先

細場有D人用得好勁跑住打仲槍槍HS
用spotter scope搵左先
搵到先開鏡射 我bf都係咁玩

試過一場執槍黎用出奇地定點殺左幾個

有冇師兄dmz開到m13?
打左成晚都爆唔到

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 13:40 發表

我之前都係朋友掟比我再馬上extraction
琴晚搵到DC group 有人掉到比我了
冇想像中咁好用

我自己solo都係差少少 用suppressed狙殺到 但埋去拎就成村人等住我
原來係要刷錢買空襲黎炸 冇諗到咁用

引用:
原帖由 Opica 於 14-12-2022 18:16 發表
而且M13B聽日應該唔駛dmz都解到

season 1 reload
我頂 打左兩晚
不過都係咁入坑dmz 係幾好玩
但等出自己槍有d慢 130分鐘

今集d ai勁到癲 之前beta d人仲笑ai係企鵝
見識過rpg射直升機

引用:
原帖由 Opica 於 14-12-2022 19:25 發表
D AI識分散圍你…一爆甲就差唔多玩完
D Grenada 準到癲
最勁係Molotov 我多數用黎block唔
Ai係會中人

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 20:51 發表

DMZ我一開始唔知玩咩,玩下又幾好玩,有D位好玩過multipaly
係幾刺激既 exfil好緊張 一死就咩都冇晒
有時有dd lag地

有時空手入去都搵到下食
Camp買野位takedown player

引用:
原帖由 里安 於 16-12-2022 14:58 發表

我最初入去玩係升槍,廢是打multiplay累街坊,但識接mission之後又幾好玩,耐唔時打真player好緊張,但D AI都好勁
自己帶枝狙入入面solo 都好好玩
琴晚拳頭 spotters scope, 飛刀入場
未搵到槍有遇到full gear 3人team
一間屋入面伏擊3個殺晒 第一個用飛刀殺 好緊張
聽住佢腳步聲入黎

通常帶槍入面都易死 唔帶野入去先執
都有時帶到未出到既槍返去
暫時solo做下任都有

引用:
原帖由 Dave 於 16-12-2022 18:26 發表
玩TEAM DEATH MATCH 玩到悶...
今次大場唔多得個中東爛屋場係大,其他場偏細和室內...改槍同以前甘多集也差不多,舉槍瞄準提速就是皇道。
令LMG ,狙和 半自動都較難發揮,因為場細。
看師兄們話玩DMZ 有點興趣, ...
狙同機槍係dmz好有用
順手可以拎枝m13試下幾垃圾…

5.56近距心口5槍死

引用:
原帖由 Opica 於 19-12-2022 13:40 發表
上次我組2個路人

突然見到敵方語音

然後就準備交戰

再下一刻小隊變成5人

附近有一架運輸車

睇一睇地圖, 原來距離武器包700米

5條友去搶武器包, 去exfil途中殺埋 call左 exfil既玩家

突然發現dm ...
咁組隊係咪都有team kill ga?
冇試過即場組
時間衰多數solo做野
要好小心

引用:
原帖由 里安 於 16-12-2022 21:40 發表

Solo同夾人玩都好玩,我單支的話,多數都係去成就他人任務,我專注升槍
唔明點樣成就他人
有時我拎自家狙殺bot都比人搞
之後就會long range搞人地team
比較難既係 射到down左 如果補唔到槍好易救到
要空曠地方先好射

發新話題