發新話題

MOA2022 pre-discussion

引用:
原帖由 48191 於 12-12-2022 19:08 發表
小林泰三出過,而家成為絕響。
絕響喺呢度

附件

13-12-2022 20:25

13-12-2022 20:25

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 13-12-2022 20:24 發表

絕響喺呢度
嘩正,我曾幾何時都擁有過,但最後放左,依家諗返起都有d後悔。
唔知有冇師兄手頭上有Vp70 果支膠cap槍

引用:
原帖由 jacko 於 13-12-2022 20:24 發表

絕響喺呢度
望真d點解你條slide咁金屬ge,本身有白色marking?

有冇興趣賣?
引用:

絕響喺呢度
究竟世界上還有神嗎?

如果冇記錯,當年濕X Design係有出過金屬Slide俾呢枝VP70!
引用:
原帖由 Maxman2 於 14-12-2022 00:03 發表

望真d點解你條slide咁金屬ge,本身有白色marking?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Maxman2 於 14-12-2022 00:03 發表

我收返嚟已經係咁

引用:
原帖由 48191 於 14-12-2022 00:42 發表
有冇興趣賣?
收藏,暫不考慮賣

1 個讚好! TOP

DEL

如果有朝一日想放,請通知小弟。
引用:
原帖由 jacko 於 14-12-2022 00:52 發表

收藏,暫不考慮賣
究竟世界上還有神嗎?

看倌有哪位會有信心V記能夠hold得住VP70套火控?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

V記手槍,除了P320那個強度成疑問的Trigger Box和Glock 18C的彈匣設計外,其實手槍還不算差。
引用:
原帖由 暈又暈 於 17-12-2022 17:31 發表
看倌有哪位會有信心V記能夠hold得住VP70套火控?
究竟世界上還有神嗎?

回覆 45# 的帖子

原來DNA 177細緻度高好多,單講個火帽,dna係仿真空心,火帽內可見好多個窿,外皮接駁位燒焊魚鱗紋,而vfc係一舊過,牙是14逆,dna係仿真12正

附件

7-1-2023 23:02

回覆 116# 的帖子

呢幾年v記最衰應該係把usp,打打下變連發同自動炒飛機,連v記自己都放棄改版繼續賣呢個on9設計

美佬真鐵唔係公制,係 1/2"-28

引用:
原帖由 Tom561 於 8-1-2023 01:07 發表
呢幾年v記最衰應該係把usp,打打下變連發同自動炒飛機,連v記自己都放棄改版繼續賣呢個on9設計
VFC把USP樣好,但啲動作真係黐立立。其他V記手槍算OK。

發新話題