發新話題

[Marui] 馬記終於有全鋼身ak gbb kit

引用:
原帖由 gainax 於 15-2-2023 09:43 發表

要等下現貨,只係想佢個身做返黑色就好了
木頭就未知幾多廠簡,我見暗搶有隻木幾靚不過千幾貴左d
個套木件我買咗,做緊特價$11xx, 返到去直上唔使執

引用:
原帖由 gainax 於 15-2-2023 16:41 發表

個隻靚過R@好多,師兄邊度入有特價
明搶

裝咗上身,個質感同原裝係好唔同, 今日都入手左套鋼件$18xx 算係幾抵

附件

22-2-2023 18:13

22-2-2023 18:13

我啱啱砌咗鋼身同木件,又唔覺下垂喎

附件

27-2-2023 01:39

27-2-2023 01:39

引用:
原帖由 gainax 於 28-2-2023 13:06 發表

唔知係味一邊代工做豬香港身一邊做馬記會有利益衝突 你哋唔講我都唔知係1Zt做
唔怪之得咁靚仔唔似新出細廠做到既質素,我覺得仲正過豬身可能價錢問題,以前我都有3支豬Ak,但冇今次身質感驚喜
可能恨鋼 ...
師兄快啲砌啦,換木+鋼都係半個鐘搞掂

發新話題