發新話題

[others] 大家想來年各廠方推出乜型號gbbr?

狙:Mk13mod5, mk21mod0(xm2010), mk22 mod0 gas
步槍:Sig ngsw gbb, 食到真數托既m14 gbb, vfc g3a4, vfc ral8000 g3
VSS gbb, pp19-1 gbb, colt 9mm smg
手槍:出返枝靚仔既python, vfc sys既m45a1, 類vfc design既m9, p226 mk25

引用:
原帖由 gainax 於 2-3-2023 11:02 發表

咁多支都要鏡同配件好易變窮
Mk13mod5/mk21mod0/mk22mod0
是但出一枝都滿足了
其他g3a4果d老原樣都得了

引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-3-2023 12:56 發表
可能冷門啲, 但希望VFC出完G3出完FAL會出埋M14
都出左g3同fal
希望出埋m14
We 我有lv3都咁話

引用:
原帖由 simonray 於 5-3-2023 11:16 發表
一直等緊V記出M110A1的GBB版,到時最好有CNC身的高配版~
出鍛身比sr25 又唔出埋比110
Sr25個package其實係抵

引用:
原帖由 stevechau 於 6-3-2023 16:47 發表

呢支又突然間無左聲氣, 都唔知幾時先派街
Vfc有prototype既多數會有既
We本身好似有枝m19/m29都唔見左
近兩年we又係到搞galaxy都冇咩搞新款野

引用:
原帖由 pmcoperator 於 7-3-2023 11:06 發表

SIG 516應該機會唔大
真槍廠都停左產
建議師兄只能往GHK 516 Kit
原來真鐵都停左
個role應該比mcx取代左?

引用:
原帖由 gainax 於 8-3-2023 09:36 發表

新潮玩具ar而家係mcx天下,416玩左咁多年班人都開始玩厭
仲有TTi民版風格都多人玩,N4而家有平價都係唔錯選擇
Mil黎講依家興.300 blk同556轉黎轉去
但416冇搞到.300 應該叫做out左

.300聽落又幾勁 當pdw用都打到300yard定meter

引用:
原帖由 pmcoperator 於 8-3-2023 09:36 發表

係呀 516無再生產 依家仲有716
估計要騰出生產線俾MCX同XM7,不竟都係Piston Gun,產品類別重覆

5.56 AR剩番 M400 Tread series
用Direct Impingement
Mcx唔洗再用尾通係幾好既
摺埋又細枝 尾通都算係弱位
唔知點解佢地成日斷尾通 用黎鋤地

We冇晒以前d好野
迷版未幾開心

引用:
原帖由 gainax 於 11-3-2023 23:08 發表
如果唔計gbb,我最想dm870再版,當年諗住等第二水,點知咁就絕版
3千一支全鋼像真跳殼真正大件夾抵食,而家apx一街係都買唔落手
另外kvva支KRISS Vector gbb比想像中易買到,唔係絕版個外型夠哂次世代feel幾過癮 ...
Dm870再出 正價應該去多一兩枝
少少可惜佢外型唔係rem870
但真係好順 玩過aps mk3兩個世界

唔知fpr有冇dm咁順

引用:
原帖由 Opica 於 11-3-2023 14:11 發表

應該是被版權蟑螂訂上了XD
小米7咁出牌仔都幾開心
再唔係分開個frame 再賣又得

金屬槍身都叫可以拎去搞搞佢
膠點搞都唔靚

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2023 06:47 發表

我就冇所謂,DM本身印象中係珍品加工廠做,現實又有佢個支870
以呢個價錢買到咁既質數先係大家玩家希望既產品 ,而家好多產品都唔值個個價錢,
豬pWA m16a2全鋼前節先賣千頭,當時wokm16a4鋼外管鋼火帽成支冇 ...
Fpr t2 keep住有人放
但當然唔平啦

但我唔肯定佢有冇dm係暢順度同裝拆方式
所以冇跳到
希望有玩過dm同fpr既玩家路過可以解一解迷思

發新話題