發新話題

[others] 大家想來年各廠方推出乜型號gbbr?

我要多把VFC MCX GBB 同 VFC FNC GBB已經夠啦

如果VFC出FN MAG58 Lightweight版都會入手
Sterling L2A3就睇間廠啲氣化得唔得
VFC L1A1 SLR GBB (最好用番到VFC FAL匣)

不過我實在太多槍玩唔晒啦
原本想要埋HK53 GBB但已經有MP5A3,費事重新買匣決定放棄佢

引用:
原帖由 bennytsang16 於 6-3-2023 01:13 發表
希望 WE 會出 PPK(戰前型)
007 果枝!

VFC 會出PPK/S

附件

6-3-2023 10:26

引用:
原帖由 ladder 於 7-3-2023 01:44 發表
今年Q Honey badger 都出埋真係堅正即入手,另外見到各廠都出N4 百花齊放有驚喜,不過最想當然係出SIG 516 GBB
SIG 516應該機會唔大
真槍廠都停左產
建議師兄只能往GHK 516 Kit

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-3-2023 05:35 發表

原來真鐵都停左
個role應該比mcx取代左?
係呀 516無再生產 依家仲有716
估計要騰出生產線俾MCX同XM7,不竟都係Piston Gun,產品類別重覆

5.56 AR剩番 M400 Tread series
用Direct Impingement

發新話題