發新話題

[others] 大家想來年各廠方推出乜型號gbbr?

引用:
原帖由 gainax 於 1-3-2023 23:05 發表
近排先玩返槍,估唔到已經出左咁多大家渴望己久gbbr,
又uzi、fal、mpx、mcx、遲下又有249同famas令人興奮
遲下大家有乜心頭好想要? 可以發表下意見
狙我想要V記msg90
步槍想要豬香港auga1
Smg就馬記mp ...
近排先玩返槍? 你?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 skynike 於 3-3-2023 11:59 發表
Usp我走左寶,買唔到rmr mount
同埋本身usp外型唔夠“比賽”樣
但佢仍然會係我既最愛
我砌左支扮比賽樣

附件

3-3-2023 17:07

引用:
原帖由 Maxman2 於 9-3-2023 00:16 發表
師兄仲知唔知邊度有Maruzen p99, 見周圍都無貨,有冇師兄玩過,可分享下支野性能如何嗎
http://wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120802&highlight=

係爽0既,亦無咩大問題,只係內部大部份係亞鉛零件,唔敢打太多

附件

9-3-2023 13:27

引用:
原帖由 bennytsang16 於 9-3-2023 22:23 發表
WE 果枝會唔會耐用 d?

會好少少,而且起碼WE有原裝零件換

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-3-2023 02:33 發表
Prime 都出過金屬 CNC 滑架; SD 有出鋼擊發部件俾佢。

已經唔係好搵到零件換

引用:
原帖由 Maxman2 於 10-3-2023 09:03 發表

但we 個下身係落WE logo, 不太開胃,唔知有沒有副廠出full markings nylon下身
http://wargamehk.com/cgf/viewthr ... 1&highlight=P99

好耐之前,有人出過,唔太完美,但可接受

發新話題