發新話題

[VFC] G36C v2 GBB

引用:
原帖由 matthong 於 25-4-2023 17:48 發表
請問有冇大大可解答到?因為冇錢買hensoldt,所以想買佢頂住先
我裝we既經驗係個窿差少少
要入係入到

Vfc唔清楚了

引用:
原帖由 pmcoperator 於 25-4-2023 13:41 發表

其實除左馬記
所有系統都係wa系統延伸
We應該唔算係?

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2023 18:03 發表

We應該唔算係?
唔敢講
不過WE好似係自行研發
銅管版開始先

其實各有各喜好,有啲人追求像真齊marking,有啲人要性能好夠穩定,落場一流,各有玩法

回覆 46# 的帖子

唔知現在仲找唔找到hensoldt dual optic? 小弟好有興趣

引用:
原帖由 matthong 於 25-4-2023 22:10 發表
唔知現在仲找唔找到hensoldt dual optic? 小弟好有興趣
Hensoldt好似呢到定TT見過有人放過

有時見歐洲d shop都有賣 但歐洲野主要係唔知點賣
D網好簡陋咁 之前見psg1果枝都比想像中平
但一出vfc就比人掃左

我諗s&t可以試試既
我都想換裝kac style 短鏡橋+摺sight

引用:
原帖由 matthong 於 25-4-2023 22:07 發表
其實各有各喜好,有啲人追求像真齊marking,有啲人要性能好夠穩定,落場一流,各有玩法
玩開果班都係買過mws上過手唔係太岩手感冇留低

好怕一個系統長玩要靠好多aftermarket野
A廠又改少少 b廠又改少少 最後a同b係砌唔埋
當年既wa玩死唔少人

回覆 51# 的帖子

其實我知道日本X虎拍賣網有得賣真品hensoldt optic 及 KAC 摺sight set,不過天價所以唔考慮,師兄如果有興趣可上去望下,我自己就玩老翻算啦

引用:
原帖由 matthong 於 26-4-2023 00:00 發表
其實我知道日本X虎拍賣網有得賣真品hensoldt optic 及 KAC 摺sight set,不過天價所以唔考慮,師兄如果有興趣可上去望下,我自己就玩老翻算啦
我都係淘佬貨算
上面班友又幾有心 有d細舖自己會車d靚料野賣
見有7075 kac 摺sight rail 都係兩百幾
但要拎實物圖睇睇係咪岩心先
佢地好多時用靚料 但個detail就錯

回覆 54# 的帖子

邊度有7075 KAC sight?可否私聊我?謝謝你

回覆 52# 的帖子

其實玩咗咁多年V記,大部份

唔好意思,不知點解出唔到

引用:
原帖由 matthong 於 26-4-2023 02:26 發表
其實玩咗咁多年V記,大部份
應該係廣東話字出事

回覆 61# 的帖子

太過口語化

KAC 600M sight? (Mk 12 Mod1 SPR 用果個?)
引用:
原帖由 matthong 於 26-4-2023 00:49 發表
邊度有7075 KAC sight?可否私聊我?謝謝你

發新話題