發新話題

[others] 買vfc m4 V3 定 ghk urgi 好

買vfc m4 V3 定 ghk urgi 好

本人新玩gbbr想知買邊支好D

如果MARUI沒有列入選項, 咁GHK應該會好少少, 唯獨D匣平均每隻貴100蚊左右, 貨源之前不穩定, 同埋URGI聽聞調較HOPUP比較麻煩
你可以再睇睇呢方面先決定, 槍我就覺得新玩家揀GHK會穩陣D~

引用:
原帖由 stevechau 於 10-5-2023 09:15 發表
如果MARUI沒有列入選項, 咁GHK應該會好少少, 唯獨D匣平均每隻貴100蚊左右, 貨源之前不穩定, 同埋URGI聽聞調較HOPUP比較麻煩
你可以再睇睇呢方面先決定, 槍我就覺得新玩家揀GHK會穩陣D~
GHK 新版唔係電槍hop up, 有工具可以較唔駛拆前骨啦
GHK AR 真心唔錯
最愛H&K 既槍

首先一定唔會係VFC

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 HKVP9 於 10-5-2023 22:57 發表

GHK 新版唔係電槍hop up, 有工具可以較唔駛拆前骨啦
GHK AR 真心唔錯
咁又唔同講法, 雖然以前用電槍HOPUP實際使用時都唔算有咩大問題

回覆 4# 的帖子

下面有覆, V2......持有兩年, 打紅氣......

不過點都好, V2定V3都好, 而家香港賣既價錢都係同GHK差唔多, 咁又無乜必要揀V記先
除非想一開箱就玩M733, 想輕身/唔想自己再搵外觀料換之類, 咁買又平一截, 咁都仲有得討論
同價錢的話, AFFORD得起匣既差價, 咁2023年都仲係GHK無誤

引用:
原帖由 stevechau 於 11-5-2023 09:22 發表

咁又唔同講法, 雖然以前用電槍HOPUP實際使用時都唔算有咩大問題
我果支仲係電槍hop up, 係冇乜問題架.. 壞先換
最愛H&K 既槍

引用:
原帖由 48191 於 11-5-2023 06:26 發表
https://www.facebook.com/groups/ ... 69/?mibextid=S66gvF
豬香港m4個鑄身物質比其他廠好,印象中測試比車碌過都冇爛射到
我記得台灣玩家分享過豬香港m4個鑄身玩耐左支分開上下身大pin仍然實淨
V記好快就鬆,如果考慮耐用度豬香港應該更好了,V記就外觀質感更精美自己取捨

引用:
原帖由 stevechau 於 11-5-2023 09:28 發表
下面有覆, V2......持有兩年, 打紅氣......

不過點都好, V2定V3都好, 而家香港賣既價錢都係同GHK差唔多, 咁又無乜必要揀V記先
除非想一開箱就玩M733, 想輕身/唔想自己再搵外觀料換之類, 咁買又平一截, 咁都仲有得 ...
耳仔位爛好似唔關打紅氣事,反而下身尾通/連接尾通個身位係主要受力位危險d
我估落得場唔多唔少會有碰撞,日子耐左耳仔位爛唔奇,只係豬香港用料更好先少見爛呢d位
成日最見得多就係板機護弓pin位一扑就爆  合金身強度就係咁上下了

發新話題