發新話題

[others] 求推介SMG gbb

我建議再等等,等到6月 tec9 gbb、apc9 gbb仲有泰亨果把smg出咗再講,價格都係2千中左右,vfc 把mp5k都算ok

有錢可以咁砌,換個upper set又可以打室外場了
https://www.popularairsoft.com/n ... i-mws-m4-gbb-update

引用:
原帖由 Tom561 於 28-5-2023 15:18 發表
我建議再等等,等到6月 tec9 gbb、apc9 gbb仲有泰亨果把smg出咗再講,價格都係2千中左右,vfc 把mp5k都算ok
唔該師兄,太心急,買左mp9了,不過我本身都中意mp9個樣

引用:
原帖由 gainax 於 28-5-2023 15:45 發表
有錢可以咁砌,換個upper set又可以打室外場了
https://www.popularairsoft.com/n ... i-mws-m4-gbb-update

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-5-2023 14:33 發表
AKX、甚至 GHK AKS-74U仔,都好「的色」,只是 SMG 的 size; 摺了尾托可以輕鬆放入背囊。
(馬記新的 AKX,只是 3.5kg)
鎗加匣3.55,但應該冇人忍得住加滿配件既衝動。

如果當v枝mcx rattler都係smg既話
都推介既
都幾細枝下 爽打
者時未搵到有咩bug

Mp9 +1, 無咩鑊氣,另MPX亦不錯,聞說就快有副廠會出升級零件
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

買多支的話, 我推V記RATTLER
MPX就睇下自己喜歡與否, 因為我實際秤落, 兩支槍重量感竟然係差不多, MP5應該係衰係BOLT STOP DESIGN上, 不過呢個應該會斷推彈咀既問題, 隻飛機我當係消耗品咁睇就算~

btw, 本身馬記MP7都係幾好既入門選擇黎, 幾年後打爆最多咪換槍/買過支新

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-5-2023 23:19 發表
如果當v枝mcx rattler都係smg既話
都推介既
都幾細枝下 爽打
者時未搵到有咩bug
一年後如果冇乜鑊氣,應該都會入手 最衰佢冇Marking

引用:
原帖由 zerophilip 於 28-5-2023 16:35 發表

唔該師兄,太心急,買左mp9了,不過我本身都中意mp9個樣
咁MP9都係相當唔錯既選擇, 唔使太擔心住, 果陣我都留意過MP9爭D入手
結果因為套CQB BOLT長期無貨, 原裝又多數係神力槍而作罷
到套CQB BOLT終於等到返貨, 我個人都已經灘到凍晒未再有想入手既衝動了

引用:
原帖由 jacko 於 29-5-2023 08:41 發表
Mp9 +1, 無咩鑊氣,另MPX亦不錯,聞說就快有副廠會出升級零件
我上網搵咗好多 smg gbb ,個個都話mp9最少伏,耐用,係disconnecter 容易損耗,平時要返工真係冇乜精力左執右執

引用:
原帖由 stevechau 於 29-5-2023 09:11 發表

咁MP9都係相當唔錯既選擇, 唔使太擔心住, 果陣我都留意過MP9爭D入手
結果因為套CQB BOLT長期無貨, 原裝又多數係神力槍而作罷
到套CQB BOLT終於等到返貨, 我個人都已經灘到凍晒未再有想入手既衝動了
我見上面位師兄介紹既改力npas 有貨,係辛苦少少冇換bolt咁方便

引用:
原帖由 zerophilip 於 29-5-2023 09:09 發表

一年後如果冇乜鑊氣,應該都會入手 最衰佢冇Marking
比少少錢搵人搞吧

引用:
原帖由 stevechau 於 29-5-2023 09:23 發表

比少少錢搵人搞吧
如果想加marking,邊間舖有得搞?

引用:
原帖由 zerophilip 於 29-5-2023 09:19 發表

我見上面位師兄介紹既改力npas 有貨,係辛苦少少冇換bolt咁方便
我個人對NPAS相當無感, 甚至厭惡......尤其是得一隻飛機出入IN/OUTDOOR果陣仲要較黎較去, 煩到嘔~
我呢期玩法都係點都換晒定力細力標, 肯定CQB無憂先, 再用呢個力打0.3出去OUTDOOR玩, 覺得打唔遠大不了都係走前D開槍~
有多隻飛機淨既, 甚至會諗辦法砌多套BOLT SET, 咁就可以打OUTDOOR時用原裝BOLT, 打CQB果陣就用返自砌既CQB力BOLT~

發新話題