發新話題

[others] 求推介SMG gbb

引用:
原帖由 zerophilip 於 29-5-2023 09:26 發表

如果想加marking,邊間舖有得搞?
槍街地產鋪隔離, 廣發903甚至波子果D鋪問下, 我諗點都會有D頭緒~

引用:
原帖由 stevechau 於 29-5-2023 09:27 發表

我個人對NPAS相當無感, 甚至厭惡......尤其是得一隻飛機出入IN/OUTDOOR果陣仲要較黎較去, 煩到嘔~
我呢期玩法都係點都換晒定力細力標, 肯定CQB無憂先, 再用呢個力打0.3出去OUTDOOR玩, 覺得打唔遠大不了都係走前 ...
冇計啊。。。。個cqb bolt真係好難返貨,magazine都長期冇貨。。。

引用:
原帖由 stevechau 於 29-5-2023 09:32 發表

槍街地產鋪隔離, 廣發903甚至波子果D鋪問下, 我諗點都會有D頭緒~
唔該晒師兄

引用:
原帖由 jacko 於 29-5-2023 08:41 發表
Mp9 +1, 無咩鑊氣,另MPX亦不錯,聞說就快有副廠會出升級零件
MPX隻匣太長,么心么肺,趴低果下要小心。MCX感覺平衡D。

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-5-2023 11:42 發表

MPX隻匣太長,么心么肺,趴低果下要小心。MCX感覺平衡D。
咁人地要SMG嘛∼我理解0既SMG真鐵打9mm/.45之類手槍子彈

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

東北UZI V2.

引用:
原帖由 jacko 於 29-5-2023 12:12 發表

咁人地要SMG嘛∼我理解0既SMG真鐵打9mm/.45之類手槍子彈
買支Machine Gun,整濕佢,就係濕密仙根。

我覺得等支APC9K好,通Glock匣。

TEC-9
引用:
原帖由 zerophilip 於 27-5-2023 23:22 發表
有冇邊款衝鋒槍gbb推介 上網睇好多都有災情,例如vfc出嗰啲 求各位師兄推介
究竟世界上還有神嗎?

回覆 37# 的帖子

講起apc9,真係幾funny下,官方授權果隻只通自家製,反而係泰亨果支日本仔通glock夾,唔知aw點應對呢

smg gbb點解無廠出colt smg呢,宜家uzi gbb都出咗,理論上同東北條數就可以搞ar9,唔單止可以玩old school,又可以砌民版潮槍

引用:
原帖由 Tom561 於 29-5-2023 14:49 發表
smg gbb點解無廠出colt smg呢,宜家uzi gbb都出咗,理論上同東北條數就可以搞ar9,唔單止可以玩old school,又可以砌民版潮槍
WE PCC系列算唔算?
http://www.weairsoft.com/guns/rifles-gas-blowback/pcc-series.html

引用:
原帖由 Tom561 於 29-5-2023 14:47 發表
講起apc9,真係幾funny下,官方授權果隻只通自家製,反而係泰亨果支日本仔通glock夾,唔知aw點應對呢
授權版隻匣靚D

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-5-2023 13:59 發表

買支Machine Gun,整濕佢,就係濕密仙根。

我覺得等支APC9K好,通Glock匣。
You are so funny

引用:
原帖由 48191 於 29-5-2023 14:43 發表
TEC-9
邊一版先 舊0既未必買到,新0既未出

回覆 41# 的帖子

果枝用唔到自家glock夾,造型又唔用uzi夾,正on9設計產品,we真係可以入土算把

發新話題