31 123
發新話題

[others] sig p226 classic_gbb airsoft

sig p226 classic_gbb airsoft

custom gbb workshop
sig p226 classic
full steel
gbb airsoft

客製GBB,專案製作。
Custom GBB workshop

目標:
盡可能使用原廠玩具出品的零件,
以原廠玩具設定為基礎。

Trigger的部分 如果再加上一點小加工 還原偷輕的部分 就更完美了

https://www.sigsauer.com/p220-p226-p229-standard-trigger.html

最新的那枝韓牌台廠迷226?

鋼成槍,真品握把直上,很好玩

附件

5-6-2023 06:05

5-6-2023 06:05

看介紹是改了自家方形大飛機設計
希望將來會出mk25

說到Trigger,我覺得並沒有問題,照片是真鐵∼

在這裡看到的 http://pewpewpew.work/sigsauer/p226/P226.htm

這把玩具,廠商真是誠意十足啊!

附件

6-6-2023 20:34

樓主的分享,經常有'真 '正的驚喜.

回覆 3# 的帖子

請問師兄可否話比我知係邊個牌子?

引用:
原帖由 Tom561 於 9-6-2023 12:17 發表
請問師兄可否話比我知係邊個牌子?
好似台灣造既謎版黎既,SIG有刻字既槍如無拉臣出一支比人告一次

引用:
原帖由 火鳳舞 於 9-6-2023 12:38 發表

好似台灣造既謎版黎既,SIG有刻字既槍如無拉臣出一支比人告一次
師兄講緊係井勝?

引用:
原帖由 Tom561 於 9-6-2023 15:14 發表

師兄講緊係井勝?
唔係,我講依家樓主貼果支西德版226

引用:
原帖由 火鳳舞 於 9-6-2023 12:38 發表

飛機好有v既味道
但我諗緊係咪細廠自己開模搞 定借用其他v手槍既飛機

如果真係v都想佢出多幾個款
Marui系統真係過時 推唔到鋼

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-6-2023 18:00 發表

飛機好有v既味道
但我諗緊係咪細廠自己開模搞 定借用其他v手槍既飛機

如果真係v都想佢出多幾個款
Marui系統真係過時 推唔到鋼
無論係乜廠都好,呢支質素超高水準,如果唔介意比成皮野入支手槍既話絕對值得入手

引用:
原帖由 火鳳舞 於 9-6-2023 18:11 發表

無論係乜廠都好,呢支質素超高水準,如果唔介意比成皮野入支手槍既話絕對值得入手
希望佢會再出其他款
Mk25

分享小弟的藏品 SIG P226 Rail 德國下身版
全「吉打」自家散砌 (鋼滑架及外管)

31 123
發新話題