發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

正所謂:[早買早享受,遲買平兩舊(可能)]

WA M4入手!!!!
用Topgas~爽~!!!!

附件

15-4-2008 21:57

15-4-2008 21:57

本帖最近評分記錄

今日小弟都有份睇人試玩,確係幾好呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

我行過明槍都睇過實物,槍身水口位好似無咩點執....可能預你換金屬身,膠身整到幾靚都無用~

引死人呢!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

未有興趣

引用:
原帖由 bravohk 於 15-4-2008 22:01 發表
我行過明槍都睇過實物,槍身水口位好似無咩點執....可能預你換金屬身,膠身整到幾靚都無用~
絕對同意!!
我個人一D都唔介意佢份原裝膠身係乜Marking,有冇水口位.

反正金身出硬,我亦換硬!!

不過套模應該係用MGC CAP鎗去改,D水口位一模樣~!!!

PS:雖然等得耐,但枝M4真係好好玩,勁開心~!!!!!

支野真系幾吸引~

但何解會係CQBR??
因為"嘩佬"出氣只夠短管用??
還是用短管來減低初速??
如果係後者,換返長管不是很好玩?!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 15-4-2008 22:28 發表
但何解會係CQBR??
因為"嘩佬"出氣只夠短管用??
還是用短管來減低初速??
如果係後者,換返長管不是很好玩?!
我估有人一買返去會自己搞返長管

引用:
原帖由 MG-42 於 15-4-2008 22:44 發表
好想買...但驚買完即出14.5"管....點好?

得明搶有咋??
No~!!

匣有冇貨??

好想買...

引用:
原帖由 高!高!高! 於 15-4-2008 23:10 發表
匣有冇貨??
..............No................

引用:
原帖由 d.s 於 15-4-2008 23:18 發表

..............No................
唔係化,最重要o既野冇......

發新話題