發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 whisky 於 16-4-2008 14:02 發表
真係詳盡
好期待 d.s. 兄的射程與準繩測試
比起台灣果邊,我post呢d真係愧不敢當.
話時話,whisky兄你都係CASV愛好者,假若閣下又入的話,會否砌多枝CASV??

d.s. so jealous about your new toy ... i need to wait for next month to take it back home...

引用:
原帖由 IS520 於 16-4-2008 14:26 發表
尋日行入 "充公房" window shopping,見到好多人圍住支 wa m4,跟手有人拎上手試," pang pang " 聲,都好震撼(口下)............

有 d c hing 只係睇都睇到流曬口水咁 ............ 不 ...
咁呢個世界總會有一批好奇心強烈,求知欲旺盛嘅人仕挺身而出去冒險俾錢做白老鼠.....唔係邊有用家報告呢??

引用:
原帖由 xxx 於 16-4-2008 14:47 發表
d.s. so jealous about your new toy ... i need to wait for next month to take it back home...
放心!又唔係限定版,到時貨源穩定番,你慌入唔到?等硬你呀~!!

估唔到 , 有部份位仍然同真數有出入 , 一於等多陣睇下會唔會fix 番先 ........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 16-4-2008 14:46 發表

比起台灣果邊,我post呢d真係愧不敢當.
話時話,whisky兄你都係CASV愛好者,假若閣下又入的話,會否砌多枝CASV??
我都係諗住裝CASV,不過真係有D擔心WA既HOP-UP

今日有幸有得玩 ,
一拎上手,好輕喎 , 因為已經拆左原裝的 carry handle
先打了幾下single, 好好feel , 因為個射擊的聲音好實在,
仲覺得有d大聲 ( top gas 的關係 )

再撥去auto , 深呼吸一下 , 再扣
一扣落去 , 個腦已經叫隻手唔好再扣, 同不自覺的說了一個 x 的粗口 ....
因為後座力真係ok大, 而且打auto個body入面的撞擊聲真係好大下  
當然之後我再試一下auto啦 , 真係好爽  

再打一下 10-20m 外的target
可以睇到彈去得好快, 同電槍好唔同

國本呀~國本~你好狠呀~
竟然連Trigger Guard都是ABS製.......

還有在Trigger Guard發現了ASGK刻印

附件

16-4-2008 20:40

16-4-2008 20:40

終於弄到一條長的4mm六角批,
輕鬆地換上MAGPUL MAID Grip 及連體Trigger Guard,
就如台灣報告一樣,Trigger Guard長度與真品不同,真品較短,但闊窄一樣.
幸好MAGPUL MAID Grip的連體Trigger Guard不上前Pin也裝到,不過別要玩轉鎗呀~!!
至於虎口位不對下身問題,如用上MAGPUL MAID Grip的話也可以蒙混過關,不太顯眼.......

附件

16-4-2008 20:53

引用:
原帖由 strikeGATX105 於 16-4-2008 22:51 發表
幾錢啊呀C兄
要唔要$5000啊???
我想買啊
UNDER HKD$4000

引用:
原帖由 derek 於 16-4-2008 19:48 發表
今日有幸有得玩 ,
一拎上手,好輕喎 , 因為已經拆左原裝的 carry handle
先打了幾下single, 好好feel , 因為個射擊的聲音好實在,
仲覺得有d大聲 ( top gas 的關係 )

再撥去auto , 深呼吸一下 , 再扣
一 ...
真係好想玩下果個recoil的feel

越寫得多,越想早d入手......................
仲要近期手頭鬆............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

彈匣好似要成$7xx 一個wo.....仲好似未有在hk賣

發新話題