發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

睇0左好多W@ M4A1白老鼠報到區 D 師兄會同我們分享佢地買既OPTION PARTS野,但比較少提件OPTION PARTS得唔得!
( 可能D師兄未預到問題都唔定! 有錯莫插! 請見諒! )
有時都會比D師兄毒到!
有感而發出呢個POST.希望大家都有得著!
易希望師兄們一齊分享自己既經驗 ( 不論成功或失敗! )
先謝各位師兄們.

第一個發現:原廠W@ SPEED BOLT SET + SHXXTER 既尾通 = BOLT LOCK NO PROB.
BOLT LOCK 唔到 係尾通既問題!
唔排除原裝尾通都得?!但我測試過得 SHXXTER ,G N P 既尾通都O.K. ( 須ADJ.距離 . 自己試試!)

copy DD 骨係真數牙
G N P金身及膠身都必須加工才能安裝!

PR0 0岩 既 HOP-UP SET ( 負壓飛機)
無論你用馬記或第一既HOP-UP膠 都無乜分別!
但係唔可以用正壓飛機! ( 單發問題唔大,連發時包你打冇幾發就小便彈OR JAM彈JAM餐死 )
白飛機+鋁BOLT都唔得 ( 飛標上或下都冇裝彈弓)

唉...有排學..有排搞..-.-
真係有d想放棄...買支我們牌算數..但個銅膽真係

見到wii 版m4有個topic講裝parts,
一直都想有人開番個w@的,但因小弟不才,
冇野分享到比人,謝謝樓主完我心願,同時希望w@的m4
槍主全力分享心得

不如除咗內部,外觀都講多d la,
以小弟所知真槍grip,stock都可以直上,
等小弟入手裝好後會放圖

小弟想問下 , 井勝依家究竟咩情況 ............

碎彈 ,花曬,  jam 彈果d 有無得自己執 ?

同埋係咪有新版本 ?? 又咩正負壓槍機 ..........負壓個後助力勁低 .........

我唔想再慢慢自己換 , 如果換個hop up , 或者執執會順既 , 我想買井勝 ......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 lololo 於 28-12-2008 23:43 發表
咁睇你堅唔堅持到and配唔配有一支完美的WA M4了.

咪當玩一支PTW價錢但係有得分期and玩住先的高階玩具槍囉~

引用:
原帖由 jabberwock624 於 28-12-2008 23:18 發表
copy DD 骨係真數牙
G N P金身及膠身都必須加工才能安裝!
请问要在哪些部位加工?谢谢!

引用:
原帖由 lololo 於 28-12-2008 23:43 發表
我都有d師兄買0左!
都唔係好W@好多! 眼見打一場,整槍都整0左幾場!
得過平字!

引用:
原帖由 hermanht 於 29-12-2008 01:07 發表

咁睇你堅唔堅持到and配唔配有一支完美的WA M4了.

咪當玩一支PTW價錢但係有得分期and玩住先的高階玩具槍囉~
絕對同意!

引用:
原帖由 g36k007 於 29-12-2008 01:38 發表

请问要在哪些部位加工?谢谢!
LOCK 住外管位置.

新人報到!
由8月諗同忍到琴晚...
今日終於領養左佢..

試鎗時用134gas己經覺得好過引...
返到屋企揾猛將兄篤吓佢下面.....隻匣..

一開auto...噢 Ki Mo ji....條野((條bolt))揪送既感覺 .. 好充實..好盪樣哦 ..
比佢chok到成身震哂

但由於佢來自三角州...佢副body同肌膚就真係差到冇朋友...

((請問ching們..有冇咩魚骨係好似個"縮"米筒甘裝架...))

引用:
原帖由 lololo 於 29-12-2008 15:18 發表
新人報到!
由8月諗同忍到琴晚...
今日終於領養左佢..

試鎗時用134gas己經覺得好過引...
返到屋企揾猛將兄篤吓佢下面.....隻匣..

一開auto...噢 Ki Mo ji....條野((條bolt))揪送既感覺 .. 好充實 ...
DD既奧米加系列~

引用:
原帖由 PMX 於 29-12-2008 00:51 發表
小弟想問下 , 井勝依家究竟咩情況 ............

碎彈 ,花曬,  jam 彈果d 有無得自己執 ?

同埋係咪有新版本 ?? 又咩正負壓槍機 ..........負壓個後助力勁低 .........

我唔想再慢慢自己換 , 如果換個hop up ...
SORRY ! 我只有買W@ ONLY ! 幫你唔到師兄!

發新話題