發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 29-12-2008 23:57 發表
咦??要拆delta ring 出泥咪即係要拆個front sight??
個front sight係咪拍左下面果2條pin 就連gas tube拉出泥??

sorry..整鎗我真係一無所知 -.-
YES

引用:
原帖由 lololo 於 29-12-2008 15:18 發表
新人報到!
由8月諗同忍到琴晚...
今日終於領養左佢..
請問ching們..有冇咩魚骨係好似個"縮"米筒甘裝架
BF牌CASV

引用:
原帖由 jabberwock624 於 28-12-2008 23:08 發表
睇0左好多W@ M4A1白老鼠報到區 D 師兄會同我們分享佢地買既OPTION PARTS野,但比較少提件OPTION PARTS得唔得!
( 可能D師兄未預到問題都唔定! 有錯莫插! 請見諒! )
有時都會比D師兄毒到!
有感而發出 ...
支持!!
不過建議牌子可出全名,否則新朋友會一頭霧水.

引用:
原帖由 jabberwock624 於 28-12-2008 23:08 發表
第一個發現:原廠W@ SPEED BOLT SET + SHXXTER 既尾通 = BOLT LOCK NO PROB.
BOLT LOCK 唔到 係尾通既問題!
唔排除原裝尾通都得?!但我測試過得 SHXXTER ,G N P 既尾通都O.K. ( 須ADJ.距離 . 自己試試!)
原廠 WA SPEED BOLT SET 設定上係唔比Bolt Lock,唔關Shooter尾通事,
而GP尾通附送避震膠厚度有分別,落兩粒已不能Bolt Lock.

引用:
原帖由 jabberwock624 於 29-12-2008 22:24 發表

需要拆隻delta ring 出泥搞
用銼銼走大約1.5MM左右( 太陽環最外部既圓周 )
然後再試試組裝..
若唔得再次銼多次!
*組裝時無須組裝整個delta ring SET
但係我昨天買個身番來都唔洗執, only要輕輕磨一磨卡匣閂果道is ok. 所以執唔執, 點執, 都係買左番來先算.

引用:
原帖由 hermanht 於 30-12-2008 08:02 發表

但係我昨天買個身番來都唔洗執, only要輕輕磨一磨卡匣閂果道is ok. 所以執唔執, 點執, 都係買左番來先算.

雖要銼紅色既地方! ( W@原裝果個 )

引用:
原帖由 d.s 於 30-12-2008 00:11 發表

支持!!
不過建議牌子可出全名,否則新朋友會一頭霧水.
YES SIR

引用:
原帖由 d.s 於 30-12-2008 00:09 發表

BF牌CASV
ching 請問BF牌係全名...定係short form??
我揾唔到既...

引用:
原帖由 lololo 於 30-12-2008 11:06 發表

ching 請問BF牌係全名...定係short form??
我揾唔到既...
你去邊樹搵? 槍街有條巷仔叫潮流地域,賣最多大陸野果間有,我都買左件,係就係貴左少少,不過都算值回票價,起碼啱裝啱數

引用:
原帖由 one2free 於 30-12-2008 11:41 發表

你去邊樹搵? 槍街有條巷仔叫潮流地域,賣最多大陸野果間有,我都買左件,係就係貴左少少,不過都算值回票價,起碼啱裝啱數
請問件野輕唔輕?

引用:
原帖由 one2free 於 30-12-2008 11:41 發表

ching係咪有vltor字果隻??幾$倒??
我仲諗緊裝條DD omega 定CASV好...

引用:
原帖由 kwl 於 30-12-2008 11:51 發表

請問件野輕唔輕?
輕!!

附件

30-12-2008 23:53

引用:
原帖由 lololo 於 30-12-2008 12:10 發表

ching係咪有vltor字果隻??幾$倒??
我仲諗緊裝條DD omega 定CASV好...
DD好似要dum牙先裝到啊

我想用番RIS, But佢原本果條又唔係咁靚, 睇落又好似冇咩選擇咁...

引用:
原帖由 hermanht 於 31-12-2008 00:18 發表

DD好似要dum牙先裝到啊

我想用番RIS, But佢原本果條又唔係咁靚, 睇落又好似冇咩選擇咁...
我裝左條DD omega 7"..
但唔夠力拆delta ring出黎"錯",所以直接"錯"條骨

都叫做裝到..不過上下骨個駁口有條1mm既gap..

引用:
原帖由 d.s 於 30-12-2008 23:53 發表

輕!!
襯得好靚仔

發新話題