發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 felixcat 於 31-12-2008 12:54 發表

襯得好靚仔
過獎了...還不只是用錢堆出來的....快破產了.....

今日試0左三樣0野...
第一: 換0左個RATECH個鎚.( 只換鎚其他野係原裝! )
        如果用原裝鎚效果係順既話...
        用0左佢直頭要用個爽字0黎形容!
第二:換0左個白飛機+鋁BOLT SET.( 只換這SET野其他都係原裝! )
        用0左佢比原裝0個SET快D同震得勁D!
第三:個HOP-UP 座都攪 DIM 0左! ( 原裝飛機都有D問題 , 約打7排匣左右.)

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 00:13 發表
今日試0左三樣0野...
第一: 換0左個RATECH個鎚.( 只換鎚其他野係原裝! )
        如果用原裝鎚效果係順既話...
        用0左佢直頭要用個爽字0黎形容!
第二:換0左個白飛機+鋁BOLT  ...
ching 請問個鎚難唔難換???
另外請問鋁BOLT係咩品牌??

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 12:24 發表

仲想知隻RA tech bolt係咪好似有D問題,
好似話好"林",同原裝飛機唔夾??

甘仲有咩牌子既bolt比較好呢??...又揾唔到prime果隻 -.-

Thanks

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 12:24 發表

唔難,只是兩個大啤鈴銼走0.45mm便無須格外買 Parts 都 o.k.穩 (用番wa個c-ring.你亦可以唔銼,但難保d parts會唔會打打0下唔0左)

完成後

?v=0
白飛機+鋁BOLT好似係g n p ( 但冇g n p個牌! )

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 12:39 發表

仲想知隻RA tech bolt係咪好似有D問題,
好似話好"林",同原裝飛機唔夾??

甘仲有咩牌子既bolt比較好呢??...又揾唔到prime果隻 -.-

Thanks
我諗呢d野冇得講咩牌子既bolt比較好d! 因為佢始終係消耗品!
自己覺得支持得到用邊個牌子既bolt就用邊個 ( 我選平bolt! )

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 13:42 發表

我諗呢d野冇得講咩牌子既bolt比較!因為佢始終係消耗品!
自己覺得支持得到用邊個牌子既bolt就用邊個 ( 我選平bolt  )
Thanks ching~~
原來GnP有出bolt架?..收工落去買定隻做士啤先

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 16:20 發表

Thanks ching~~
原來GnP有出bolt架?..收工落去買定隻做士啤先
我都唔清楚係唔係GnP(因為槍店話係.你都係當佢係無印啦!)
另外右有新0野

WA Reinforced Spring & Pin Set

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 21:35 發表

我都唔清楚係唔係GnP(因為槍店話係.你都係當佢係無印啦!)
另外右有新0野

WA Reinforced Spring & Pin Set
唔該Ching..我買左你講果隻bolt連白飛機啦
原裝隻bolt有塊黑色膠,係咪要拆出泥,裝落隻鋁bolt虔架??..

另外想知隻bolt lock 點拆 -.-

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 21:43 發表

原裝隻bolt有塊黑色膠,係咪要拆出泥,裝落隻鋁bolt虔架??..

另外想知隻bolt lock 點拆 -.-
我買係一 set 0個種 無須加工.即買即用!

如圖先拆走個E-RING,再拆埋WA MEAU講既7號仔便可!

[quote]原帖由 lololo 於 2-1-2009 21:43 發表

另外想知隻bolt lock 點拆 -.- [/quote
請問有冇圖睇你件PARTS有D乜野PARTS跟埋?

引用:
原帖由 jabberwock624 於 2-1-2009 22:19 發表
[quote]原帖由 lololo 於 2-1-2009 21:43 發表

原裝隻bolt有塊黑色膠,係咪要拆出泥,裝落隻鋁bolt虔架??. ...
就係下面圈住果塊膠, 隻冇印bolt冇跟..我用返WA果粒((Parts 7)),不過有小小鬆

個bolt stop 都裝埋 ((差D跌左條小pin pin))
但lock bolt時好似升得好高甘,,唔知有冇裝錯

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 22:41 發表

就係下面圈住果塊膠, 隻冇印bolt冇跟..我用返WA果粒,不過有小小鬆

個bolt stop 都裝埋 ((差D跌左條小pin pin))
但lock bolt時好似 ...
我買0個隻有跟埋7號仔 (一樣都有小小鬆)
請問師兄個bolt stop係乜品牌?
期待師兄用後報告!

引用:
原帖由 lololo 於 2-1-2009 22:41 發表

就係下面圈住果塊膠, 隻冇印bolt冇跟..我用返WA果粒((Parts 7)),不過有小小鬆

但loc ...
師兄,我睇過原裝同你依加0個個差不多!

首先唔該哂jabberwock624 ching不嫌其煩甘解答我!!

隻Bolt stop 係GnP既, 感覺良好!!
仲換埋GnP既鋁HR尾頂 加埋隻新bolt同飛機

1個字型容...爽

遲下換埋GnP 既 Reinforced Spring & Pin Set, hopup 同steel hammer, 就可以正式上戰啦

發新話題