發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 Pvt.King 於 9-12-2008 11:32 發表

好! 等一有人出m16管即刻出手!
Thanks so much
M 16 外管?咪比原裝內管長?

may be they will make M-16 le

引用:
原帖由 -l- 於 9-12-2008 14:26 發表
may be they will make M-16 le

Buy or No buy?????
先撩者賤,打死無怨。

今日放工時間行過,好多人買...........
有賣嘅店舖都有人試槍中..........好熱鬧.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-12-2008 20:13 發表
今日放工時間行過,好多人買...........
有賣嘅店舖都有人試槍中..........好熱鬧.
重未賣晒?可能有成櫃

因為今日返匣嗎!個個早兩日取槍果d全部未取匣所以個個去買!

無416我係唔會買既

引用:
原帖由 G3A3 於 9-12-2008 21:12 發表
因為今日返匣嗎!個個早兩日取槍果d全部未取匣所以個個去買!
聽日去睇下賣晒 D 匣未先

引用:
原帖由 peter9999 於 9-12-2008 21:14 發表

聽日去睇下賣晒 D 匣未先  
好似好多人都係10隻10隻咁買,有個師兄睇個勢好似團購左成箱......

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-12-2008 21:59 發表

好似好多人都係10隻10隻咁買,有個師兄睇個勢好似團購左成箱......
上星期六想入去買時,都有兩位師兄不停試多支,可能都正在團購緊

過多個月,等師兄們買齊匣,砌好支槍,就係時候開場game.

想知仲有冇現貨鎗架...
聽日拎晒錢去買無貨就真係
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回復 43# 的帖子

今日好多其他鋪已有貨, 我係銃工入左一支

因為軍轟轟唔肯開新槍比我

引用:
原帖由 Terryimac 於 9-12-2008 23:40 發表
今日好多其他鋪已有貨, 我係銃工入左一支

因為軍轟轟唔肯開新槍比我
唔開新槍,咁佢賣咩???
佢講到明係賣翻新貨???

發新話題