發新話題

[WE] WE GBB M4專區

今日聽到軍軍軍已經冇咩貨

"槍槍"和"QQ"有,都係這個價.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回復 45# 的帖子

佢叫我揀人地退左果D,話剩係隻夾有事..

我覺得佢有貨,只係唔願上倉拎,因為只退槍都有兩大箱係度

只嘆我唔係一買幾廿支,咁我都係行過幾步就買到

駛錢最緊要自己開心丫

引用:
原帖由 Terryimac 於 10-12-2008 09:04 發表
佢叫我揀人地退左果D,話剩係隻夾有事..

我覺得佢有貨,只係唔願上倉拎,因為只退槍都有兩大箱係度

只嘆我唔係一買幾廿支,咁我都係行過幾步就買到

駛錢最緊要自己開心丫
師兄可能誤會,貨真係無乜得剩,就正正係試晒之後有2箱退槍係度...退既有d真係只係匣既問題
呢幾日只計團購已經出左五十幾支,都未計街客,你想人地有幾多貨呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 09:55 發表

師兄可能誤會,貨真係無乜得剩,就正正係試晒之後有2箱退槍係度...退既有d真係只係匣既問題
呢幾日只計團購已經出左五十幾支,都未計街客,你想人地有幾多貨呢?
係囉,乜 D 匣真係咁水皮呀嘅!我買果陣時都試左幾個匣至"簡"到一隻用得

回復 49# 的帖子

可能係啦,但店員A同店員B講話上倉拎貨,店員B同佢講左一陣,
跟住店員A就叫我去睇D退貨,都好有禮貌的,但主要問題係D退槍我睇左幾支,花既程度唔係一般既花,加上信心問題,無理由take 個risk去比麻煩自己ma , 買二手就話姐,不過而家有得玩都OK啦

另外搭單一問下呢度師兄們,支野有無hop up set呢?因我第一玩GBB M4, 佢本說明書...

回復 49# 的帖子

咁作為一個消費者,去一間比錢比得開心d o既地方買野都係無可口非喎

回復 50# 的帖子

可能個別啦,我買果支第一個匣已ok

引用:
原帖由 路比 於 10-12-2008 10:24 發表
咁作為一個消費者,去一間比錢比得開心d o既地方買野都係無可口非喎
咁絕對係既
小弟唔係身在現場亦唔會評論
反正Terryimac師兄最後都買到,玩得開心就最緊要

希望唔好介意小弟八掛
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 Terryimac 於 10-12-2008 10:23 發表
可能係啦,但店員A同店員B講話上倉拎貨,店員B同佢講左一陣,
跟住店員A就叫我去睇D退貨,都好有禮貌的,但主要問題係D退槍我睇左幾支,花既程度唔係一般既花,加上信心問題,無理由take 個risk去比麻煩自己ma , 買二手 ...
咁簡過先買絕對係岩既
話晒係顧客丫嘛,小弟買果時都簡左兩支,可能早d去,貨源充足所以有得比我簡啦...
hopup既較法,其實位置係拉開個bolt見到一圈黑色有防滑痕既金屬圈,因為只見到約三分一個圈,要轉係有少少難度...
有個比較好既方法係係入匣位伸手指入去轉,甚至乎屈開上下身,咁就實教到hopup喇~
希望幫到你

引用:
原帖由 peter9999 於 10-12-2008 10:02 AM 發表

係囉,乜 D 匣真係咁水皮呀嘅!我買果陣時都試左幾個匣至"簡"到一隻用得  
第一批匣好多都有問題,第二批好好多啦

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 11:36 發表

咁絕對係既
小弟唔係身在現場亦唔會評論
反正Terryimac師兄最後都買到,玩得開心就最緊要

希望唔好介意小弟八掛
咁師兄你有無買WE M4?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 peter9999 於 10-12-2008 10:02 發表

哈,漏氣情況好似少過wa匣喎...
而且比你試清試楚先買,我覺得呢種做法更為負責任囉

引用:
原帖由 AJM 於 10-12-2008 11:41 發表

咁師兄你有無買WE M4?
買左,全fit真數外部parts
買返黎唔知點解個bolt有d潤滑油+金屬碎係度...
抹走佢再上少少油就無事(其實就咁打都無事...但我總係覺得怕怕)
blow back比想像中細力少少,但已聽過有朋友裝玩具後sight,打打下震碎左...(零件四散果隻)所以都夠晒力架喇...
marking唔夠像真,但我向來唔係marking派,fit到真骨真尾通果下先係受落
前管造工唔算靚,比較玩具但呢個價錢唔通叫佢續條車散熱紋比你咩
叉滿topgas夠full 60飛足兩round,隻匣有隔開內膽,唔會full full下凍過凍柑,又積晒水珠咁...
bolt lock有朋友已經打爆左,原裝係亞鉛做耐力成疑,但:
1.佢會出鋼造既,唔知會唔會免費換比你?就算賣都唔會好貴!
2.bolt lock爛左你都開到槍喎,唔會話爛左個人就坐左係度下晝唔洗玩...

家下最困擾小弟既問題,就係力水太大,都係要囉去比師傅睇睇...小弟唔識改槍

p.s.值得一提既係we m4既"槍機助進器"真係functional架,當然我地用gas槍,個bolt會懾住係半路既機會好低(真槍燃燒火藥,有火藥渣所以機會高d),但佢做埋呢d小細節就真係好有心機

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 10-12-2008 11:40 發表

咁簡過先買絕對係岩既
話晒係顧客丫嘛,小弟買果時都簡左兩支,可能早d去,貨源充足所以有得比我簡啦...
hopup既較法,其實位置係拉開個bolt見到一圈黑色有防滑痕既金屬圈,因為只見到約三分一個圈,要轉係有少少 ...
唔該晒你啊師兄,原來係果個位,太夜費事係屋企試槍,上下身都未拆開睇過

等weekend再詳細研究下, Thanks ~~~

發新話題