31 123
發新話題

[問題] 係屋企上唔到cgf

係屋企上唔到cgf

我係屋企上唔到cgf,但係公司就上到
想請問係咪被lock ip??
已經試過清除cookie都唔得
thx!!!!!

引用:
原帖由 暴力牛 於 17-4-2009 17:54 發表
我係屋企上唔到cgf,但係公司就上到
想請問係咪被lock ip??
已經試過清除cookie都唔得
thx!!!!!
我地無LOCK IP好耐???
鵰。豹。狸。獅。狒

我都係.....小弟成個星期上唔到黎
仲以為CGF掛了.....

請問頁面顯示甚麼訊息?
btw. 我已把所有禁止 ip 範圍解除

我家下上到喇....thx all

sorry呀..唔係玩呀...我係屋企又上唔到喇...我家下係公司先上到喳
thxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 暴力牛 於 20-4-2009 18:24 發表
sorry呀..唔係玩呀...我係屋企又上唔到喇...我家下係公司先上到喳
thxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請問頁面顯示甚麼訊息?

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 17-4-2009 18:46 發表
我都係.....小弟成個星期上唔到黎
仲以為CGF掛了.....
me too......i always cant ...why?

請詳細陳述或 screen capture 所見到之錯誤訊息
以便跟進

得咁多喳.希望有用...
另外我肯定我有連到線
thx!!

附件

24-4-2009 14:27

請問是用什麼 isp ?
如果可以的話, 請pm提供家裡的 ip address

試下在 yahoo.com.hk search cgf 再 link 入

我用和記部部機都唔得。
iPhone 用3g上到,一連屋企wifi就死。

請大家提供更多資訊
是否所有在家連不到 cgf 都是用和記?
地區?
是否連主頁 civiliangunner.com 都連不到?

我都係和記
但乜事都冇...?

引用:
原帖由 zeta 於 26-4-2009 21:02 發表
我都係和記
但乜事都冇...?
我都係, 你係用 10mb ?

31 123
發新話題