發新話題

想唔想睇我D舊剪報?((1998年全港野戰大戰-第四頁去片))

如果而家搞返呢d 比賽就好啦~~

繼續
1998年6月7日東方

唔知報中D人或隊仲有冇打Game尼?都成十一年前啦~(老屎忽們出下聲啦)~~

我細個好似見過張poster

補回第一場賽程報道1998年3月8日

小弟當年中二,  都未有錢玩槍~!! 係廣華街得個睇字~!!

d獎品多到...
ar....
點解依家會無曬呢d比賽

98年...啱啱中七畢業....

但當年據聞係造馬"讚美熟人"活動.......
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

Some one/team still play wargame la..

113.jpg果張右下角既最佳狙擊手 ...........

The Judge. Name Joe, looks familiar…..

引用:
原帖由 loop2 於 15-6-2009 11:08 AM 發表
The Judge. Name Joe, looks familiar…..
佢係張民光

引用:
原帖由 queen 於 15-6-2009 09:15 發表
Some one/team still play wargame la..
i think only "a one" is still there....
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

果然精彩呀.....thx 師兄
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

引用:
原帖由 jeffreywo 於 14-6-2009 23:39 發表
繼續
1998年6月7日東方

唔知報中D人或隊仲有冇打Game尼?都成十一年前啦~(老屎忽們出下聲啦)~~
有我份喎,但我都認唔到自己係邊!!!!!!!!

發新話題