22 12
發新話題

電槍用鋰電

引用:
原帖由 軍事新手 於 29-3-2008 01:30 發表
同埋我想問呢..我用first天梯同齒輪, sys杯士打11.1v鋰電, 怕唔怕掃呢?
杯士駛唔駛換呢?
你打乜彈弓?

引用:
原帖由 亞龍 於 30-3-2008 17:31 發表
咁改槍D野係十年如一日架la............
唔炒冷飯.......咁一個人開一個topic問鋰電野好冇?
三兩日就有新(鋰電一問)Topic好冇??
你睇左唔等於人地睇左,你識哂唔洗睇係你的事,
有料就幫下手答........... ...

引用:
原帖由 jda 於 7-4-2008 14:39 發表

我見D人post出黎firefox 11.1 1200 mah果條電放入新GP M4A1 尾通
D電線插都突晒出黎
其實D插可唔可以推埋入去 (鋰電有成兩個插架麻)
再將個蓋蓋返住, 上返縲絲, 令佢係外面完全睇唔到?
你個尾蓋番個底膠咪乜都睇唔到law

想問一下龍版主. 有冇試過鋰電並聯使用? 有什麼要點呢?

引用:
原帖由 亞龍 於 15-4-2008 10:24 發表
冇......同時唔見意咁做!
點解呢?

引用:
原帖由 microwavefood 於 18-6-2008 16:43 發表
想問一下有冇師兄打算/已試過用鋰鐵電?
呢樣我都想知! 好似話有事唔會爆的.!

龍版主
想問問有否一些 11.1V 約15-20C 2200mah 的鋰電介紹呢? 好似thunder power 一樣咁信得過. 又細舊D呢

我見Firefox 有舊 15C 1600mah 是否OK?

因為我用AE1000. M100 彈弓. 打10.8V 1400 (IB) ,  舊電長full 兩夾300飛後開始無力!  係唔係細電唔適合呢D motor用呢?

22 12
發新話題