34 123
發新話題

[WA] 整咗大半年既 WA M4

整咗大半年既 WA M4

只係基本完成咗 85% , 鏡又未買,但都想分享一下先 ^ ^
咁次真要多謝明記阿倫幫我裝好枝槍,小弟非常十分滿意

Ken's Custom Magpul M4  

其餘個25%會用黎做咩???
太陽神

鏡又未買,magpul xtm fde又冇貨,枝 surefire 6p led又未裝,
所以咪"未解決" lor

Micro T1

禁白
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 1# 的帖子

師兄..唔試下自己砌, enojy 下當中既樂趣嗎. 砌落又唔係話太難. 不過而家等緊條內管, 暫時試左bolt lock, 單,連發safety 都冇問題. 仲比我發現到, 個prime身入個ghk 夾又唔係太大問題jar 喎. 係少少緊不過都不之於入唔到.

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2009 19:57 發表
師兄..唔試下自己砌, enojy 下當中既樂趣嗎. 砌落又唔係話太難. 不過而家等緊條內管, 暫時試左bolt lock, 單,連發safety 都冇問題. 仲比我發現到, 個prime身入個ghk 夾又唔係太大問題jar 喎. 係少少緊不過都不之於入 ...
記住屈hammer彈弓啊~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

ar LUN ,is are very good gun smith ar~ good choice!!

The PRIME frame is very tight! (a bit doesn't look real when compare to conventional M4! But who cares) Prime frames are of very high quality, just brought an upper used prime trying fitting into an inokatsu lower hope it works, so far the trial fittings seem ok.

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2009 19:57 發表
師兄..唔試下自己砌, enojy 下當中既樂趣嗎. 砌落又唔係話太難. 不過而家等緊條內管, 暫時試左bolt lock, 單,連發safety 都冇問題. 仲比我發現到, 個prime身入個ghk 夾又唔係太大問題jar 喎. 係少少緊不過都不之於入 ...
小弟對自己既手工有自知知明
所以費時整壞佢la~

引用:
原帖由 slide 於 16-8-2009 23:35 發表
ar LUN ,is are very good gun smith ar~ good choice!!
係佢選我啫,不過真係好感激佢

引用:
原帖由 桸藍 於 17-8-2009 01:07 發表

小弟對自己既手工有自知知明
所以費時整壞佢la~
諗番起岩岩買果時, 頭一兩個月抽個T骨大力小小都唔敢(果時好似仲未有T骨出). 之後果半年就正常番小小, 快抽, 但係都唔係一下到尾. E+想點抽就點抽~

之前jam個彈都話驚整爛野. E+一個金屬hop up座, 一個白色飛機, 真係唔驚佢~

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 17-8-2009 01:28 發表

諗番起岩岩買果時, 頭一兩個月抽個T骨大力小小都唔敢(果時好似仲未有T骨出). 之後果半年就正常番小小, 快抽, 但係都唔係一下到尾. E+想點抽就點抽~

之前jam個彈都話驚整爛野. E+一個金屬hop up座, 一個白色 ...
我都知道有齊parts了,所以都玩得幾粗下

回覆 7# 的帖子

哈哈, 呢個當然啦..多謝你地咁多位師兄既幫忙啦, 係小弟未有gbb M4 時已經一路追緊post. 所以呢樣咁critical 既野當然唔會小啦. THANKS AGAIN.

magpul 太過天.....

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

34 123
發新話題